[bravo]soid vs GOTIN

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Karbankal написа:QUOTE(Karbankal @ May 10 2007, 11:14 AM)
Ами препоръчах ти да попиташ участниците-но не би.Ще си пишем в форума.
[07.5.2007 г. 20:55:03] Karbankal каза: Доклад от шпионирането на [2:367:9]
метал: 1776153
кристали: 1067777
газ: 405097
Енергия: 3128

Информация за флотите / защитата:

Мегатрансп.: 26 (0 ниво)
Кръстосвач: 714 (7 ниво)
Рециклатор: 10 (0 ниво)
Ш. Сонда: 7 (0 ниво)
Танкер: 48 (0 ниво)
Л. лазер: 1

Шанс за неуспех 0%

Това стига ли ти или ще трябва още да ти обяснявам . А ако искаш лично админа да ти казва нещо -то тои сам е написал малко по нагоре че не вижда нищо нередно в битката.

Не, Карбанкал... съжалявам, но това не ми стига! :-( Добре известни са ми всички текстообработващи програми, та дори и най-простата Notepad... искам скриншот или снимка на доклада от браузера на играта ти или да видя пак сладките отговори по мой адрес на Каос...
Виж: наистина разбирам, че отсреща има добър играч, за което правя най-долбокия си реверанс и естествено и теб не подценявам ни най малко, като такъв! Въпросът ми е от чисто любопитсво - за мен си е ... И въобще не е с нотка на заяждане или доказване. Естествено очаквам и отговора ми да бъде в толкова ответен.
Каос, видях поста ти. Съжалявам, ама и аз съм зает човек, като теб и не мисля да играя още много рундове за да разгадавам мистерии ;)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
anche
Редник (Private)
Регистриран: нед окт 08, 2006 4:44 pm
Контакти:

Мнение от anche »

Само не знам за какво постваш? Съчувствие ли търсиш? Или това е Великия заговор против тебе. Толкова сме незанулими и недостижими, че само с невидима атака става. До колкото знам Диос е отличен играч едва ли му е било трудно да се справи с тебе, било е въпрос само на време.
И аз имах оная нощ невидима атака, че не беше само една. Да взема и аз да се оплача, да ми възстановят 17 танкера и дузина транспортьори. Хич не я видях. Честна дума, а рефрешвах сигурна съм.
А пропуснах да кажа, че гледах филм, доста интересен беше.
Всяка грешка се наказва, още повече когато те дебнат.
И простете, но това си е малко нагло. Има самопризнания, че няколко човека играят с този акаунт. Даже не са и наказани за нарушение на правилата. Ние останалите, дето играем, така самотно без братя и сестри балъци ли сме. Много удобно как не съм се сетила досега. Жалко, че нямам нито брат или сестра, че и родата далече. Някой да иска да ми стане брат или сестра, обещавам добра сестра ще бъда.
Трима играят с един акаунт, онлайн и занулени. Какво повече да се каже! Смях в залата!
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Че тя misterya си имаше акаунт от много отдавна тук бре, що чак днес регнат... стария е бил изтрит значи?... :c034:
Keep space clean, it's not yours.
Kristin
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 06, 2007 5:46 pm
Контакти:

Мнение от Kristin »

Чудя се само какво ли и станало, ако Готините са нямали свободно поле за полет?

Как да си направим сейв в случая?

@Мистерия:Потвърждавам лога на Карбанкал.Ако чак толкова не ти се вярва, заповядай у нас ще ти покажа.Черпя с бисквитки и кафе ;)
Ако си мислиш,че спориш с идиот,то най-вероятно и този срещу теб си мисли същото ...
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Въобще не виждам причината, поради която се искат мои обяснения.Павлинчо или който и там от братята да си,защо не обясни на Мистерия колко седмици поред съм те нападал без шпионажи? Защо не и кажеш колко шпионажи получи преди атаката? Защо не обясниш на другите както и на мен, че постоянно си си писал лични съобщения с този и онзи? Като не получаваш СМС,каква атака искаш да видиш като си в новини или галактика да гледаш за рециклажи? Защо не кажеш колко пъти съм те нападал онлайн и съм те крал и съм ти чупил меги и кръстове?Акаунта ти пак имаше активност!Защо не кажаш с каква помия ме заливаше,колко закани и подигравки ми отправяше? Атаката си беше съвсем обикновенна.Една от многото които съм ти правил.По 30 на ден! :) Само че има една подробност която ти убягва.Вдигнах 6 нива скорости преди нея.И те нападах периодично на 90 и 80 % за да не се усетиш.Доколкото си спомням,по време на атаката ти имаше само 1 рефреш на 6 мин активност.След това са ти писали на лични че са те ударили.Представи си колко и какво си гледал. Аз ще се върна за теб, ако не те накажат за което апелирам,защото мисля че безочието и наглоста ти минават всякакви граници.Не стига че играете кой знае колко човека от един акаунт,ами отгоре на това и протестирате! Или малкото братче се чуди какво да измисли,та да не го пляскат батковците му че е занулен? Или моя акаунт вместо скаути строи стелтове! :crazy_pilot:
bp1912fc
Редник (Private)
Регистриран: чет апр 26, 2007 5:59 pm
Контакти:

Мнение от bp1912fc »

@Крис а защо не кажеш на Каос да види дали съм имал поле ?
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

@dios или soid, за мен появата ти и обяснението изчерпват въпроса ми и ми дават яснота в отговора, който очаквах! Благодаря, за което :)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”