една планета по малко

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
werty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 15, 2007 10:31 pm
Контакти:

Мнение от werty »

А бе гледам из форума лутам си главата насам натам ништо интересно и реших да напиша някои ред.
С випроссният патриот си воиуваме от началото на рунда караме се грабиме се тои се колонизира до мене ама беше с много по малак флот от моя и затова прашташе некоя атака към колониите на няколко пити ми удара трансове меги рециклатори даже заради него и бях наказан за два дена поради убита от вида (asdf) и ме наказаха него не през последния месец и двамата си седим в модче поиграикваме си от време на време пускаме по някои спаи итака нататак.Та вчера почнах да го мъча с дините стационирах флот и 1 диня до него и почнах атаките първата атака вечерта нищо втората атака през ношта нищо и третия удар рано сутринта планетата потдаде динята се затаркаля и я отнесе http://werty3.free.bg/bekup Не съм сигурен флот дали му е отишал все оште незнам ма паднаха тертети 2
мина за метал 24-25 ниво панели коррабница 12 изследователски 12 роботи,тарговски и всичко останало нз ама маи и знс му се строеше заштото от как излезна от дългият си мод вдигна 30к точки а само 1 диня му беше готова а флота му беше съштия :dizzy:

П.П Ако може да не ми обсъждате правописа.............
[PITBULLS]WERTY vs. [ПАТРИОТИ]PaTRioT
Последна промяна от werty на чет май 10, 2007 7:21 am, променено общо 1 път.
....
PaTRioT[bully-boys]
Редник (Private)
Регистриран: чет авг 03, 2006 10:57 am
Контакти:

Мнение от PaTRioT[bully-boys] »

79к точки стоя от 40дни такаче неми се е строяло друго знс... браво бутна 20ниво мина метал и 15 ниво кристал
[url=http://imageshack.us][/url]
Потребителски аватар
werty
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от werty »

' date='May 10 2007, 07:34 AM' post='384726']
79к точки стоя от 40дни такаче неми се е строяло друго знс... браво бутна 20ниво мина метал и 15 ниво кристал
Незнам и аз бях в мод и неможах да те следя ама метала маи ти беше повече от 20 ма това няма значение :a055:
....
vlge
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 18, 2007 9:34 pm
Контакти:

Мнение от vlge »

:bravo: :bravo: :bravo:

Ето, че и една птичка пролет прави....

:bravo: :bravo: :bravo:
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Ще може ли един свестен бекъп?Защото това, което си качил не може да се отвори.Най-малкото защото няма тип на файла.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
werty
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от werty »

Хммм бекъпа е добър мисля на другите им я отваря както и на мен
пробваи с оригинала - http://u3.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=4472692a
....
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

На теб ти отваря вероятно оригинала.Бекъпа поне на мен не ми го разпознава като какъвто и да е файлов тип

Ето и бекъп от мен

LoaD: Backup-a му завършва с .upload накрая и затова не става. Или както каза ти - не му е свестен бекъпа просто...
Последна промяна от Fallen_angel на чет май 10, 2007 9:55 am, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Но не се научихте да правите бекъпи къде ще тръгна да свалям нещо без да знам какво е на пс-то ?!?! :dizzy:
Една планета голяма работа и аз всеки ден си бутам по някое и но не съм тръгнал да пускам теми за 1 планета , айде поне има интрига от доста време с него :bravo:
Защитника вярно неиграеше много понеже ми е в системата и го гледам какво и как го прави та вчера се очудих че не е син :c022:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”