[bravo]soid vs GOTIN

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Мда... атаката може да е била невидима, имало е такива бъгове и преди, може не по същия начин, може и не нарочно.Диос(или адвченър, по-вероятно диос) зная, че играе честно, не би го направил, но на всички нервите им не издържат, и не бих се учудил, ако е сложил някоя запетайка, нуличка, точица и хоп атаката невидима.Не искам да го обиждам, играч е - не го успорвам.Шанса да не е видял атаката (да не е минал през преглед, или просто да не я е ивдял от многото полети) също го има, особено ако някой друг е гледал акаунта - готин ми писа в ирс, и ми обясни как стоят нещата, не мисля че ме е излъгал.Ако го е направил - много лошо за него, но пък не го знам като такъв човек.Варианти много, решението е взето и това е...
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Хмм интересно се е получило тук :c022:
Прочетох и лога с каос и там е доста интересно :P
Сега като прочетох кой е соид просто варянта чрез измама да е ударил отпада , той дори незнам дали някога е предлаган за проверка :) Много е точен и винаги се отзовава бил съм с него в един съюз още от началото на играта и винаги помага и е коректен , така че да е бъгнал е отпаднало
Аз лично ще заложа на това че Готин/готините :c022: са се разсеяли по тези ЛС-та много се оплесва човек , и аз съм щял да изпата заради тех и чата .... това е моето мнение
Приятна игра и успех и на 2мата
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
macumba
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 29, 2006 4:15 pm
Контакти:

Мнение от macumba »

... с един удар три заека :P .
The Deejay's an Alien
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Kisi написа:QUOTE(Kisi @ May 10 2007, 10:41 AM)
Приятна игра и успех и на 2мата
Kisi,не успех и на двамата,а успех и на четиримата :) :lol: Много странна история... Разбрах само,че има бейбиситинг или нещо от сорта :) Иначе битката кърти-тези 10к скаути бая мачкат :)
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Щот е GOTIN, за т'ва сигурно :D

А що акаунта е бил GOTIN, а не GOTINITE ми е интересно? :) И пак не разбрах кой му сра в гащите на автора на темата... брата или сестрата? :>
Последна промяна от LoaD на чет май 10, 2007 9:19 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

Абе soid не е ли жена??
Hell was full so...
i came back!
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

MightyOne написа:Цитат(MightyOne @ May 10 2007, 12:19 PM)
Абе soid не е ли жена??
Не, бъркаш се с някого.Аз сега прочетох лога, потвърди се, че е диос :) Двуумях се между диос и адвенчър... Мисля, че се бъркаш със s0l0

LoaD: Че тя s0l0 не играе bulfleet.com, ами другата бе... :D
Последна промяна от RoYaL на чет май 10, 2007 9:40 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

Имах някаде разговор с soid и му виках момко а той ми отговори цитирам ”И несъм момко” ама нищо няма толкова голямозначение това сега.
Можем само едно браво хубава битка е станало да кажем и бързо възтановяване на братята.
Hell was full so...
i came back!
Потребителски аватар
atomic
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 18, 2007 9:09 am
Контакти:

Мнение от atomic »

в 3та Вселена скаутите не бият x5 damage по ЗНС,така че тука сьщо може да е така :)
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”