[Archangels] macumba vs. [ЪпсурД] petarmir4ew

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

ЕВАЛА на макумба.нищо повече не може да се каже!!!.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
sashku
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 31, 2007 11:30 am
Контакти:

Мнение от sashku »

Просто още едно доказателство за това кой е сериозен играч и кой само му знае устата :)
И сам войнът е войн .
Потребителски аватар
anche
Редник (Private)
Регистриран: нед окт 08, 2006 4:44 pm
Контакти:

Мнение от anche »

Моите поздравления приятелю ! Достойна постъпка като почти си унищожи акаунта и си разби икономиката. Още един път доказа, че не е важна класацията, а приятелите ни и съюза. Малко са хората които биха това направили. А за битката моите възхищения и респект. Късмета идва винаги при смелите и търпеливите.
Който копае гроб някому, сам пада в него.
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
Потребителски аватар
dinko
Сержант (Sergeant)
Регистриран: вт окт 25, 2005 3:05 pm
Контакти:

Мнение от dinko »

браво на макумба не за битката(нищо особенно не е)важна е постьпката която е направил
никой друг неби го сторил
успех макумба и продьлявай така :a055:

[quote="AGGRESSIVE_bg"]еи един савет от мене-защо не изпратите една кутия бомбони на диавол та да сте сигурни че и вас няма да ви навести! :)
[/quote]
[quote="Berbatov"]футболът е проста игра за умни хора
[/quote]
WhyMe
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет яну 12, 2006 2:10 pm
Контакти:

Мнение от WhyMe »

Браво на макубата , добре е прелетял през галактиката :crazy_pilot: . Радвам се че още 1 играч от топ15 се доказа с хубава битка :) . :c022: Битката е доста хубава , а колкото до наглоста на ХитърПетърчо .. просто си го е заслужавал ;) Добре че ти си го докопал на колонията .. , а до колкото е нямал нет , така е всичко се връща . :P
-->-->-->-->-->
Danny
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:36 pm
Контакти:

Мнение от Danny »

Страхотна битка :) Радва окото... особено щом е направена от този велик играч, с който сме съюзници :P

Успех макумба :a055:

Уважавай си колата, за да те уважава и тя!
Luffy
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 21, 2007 7:56 am
Контакти:

Мнение от Luffy »

Бравооо... !!! просто страхотна битка... и още по страхотно че утрепания е от апсурд :) :b010:
снимката също много ми хареса - бравос и за нея, как не са сетих аз да го направя това по рано ...

:ok:
Потребителски аватар
zl0b1l
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 26, 2006 11:16 pm
Контакти:

Мнение от zl0b1l »

Стария Мак в действие :bravo: Мак старахотек бой си фърлил тука!! :a055: и продължавай все така... :crazy_pilot:
Последна промяна от zl0b1l на нед май 06, 2007 1:56 am, променено общо 1 път.
[b]2bThe1 TeaM[/b]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Браво, Маку. Но както каза Динко - не за битката, а за жеста. Битката не е нищо особено (но все пак е най-голямата за рунда, тъй че отново - браво), но това което си направил за приятел - несравнимо. Другото ти го казах в играта. Еми, само жалко, че трябваше да отидат тея сателити, ама нищо. Те пак се правят :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”