[Archangels] macumba vs. [ЪпсурД] petarmir4ew
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- anche
- Редник (Private)
- Регистриран: нед окт 08, 2006 4:44 pm
- Контакти:
Моите поздравления приятелю ! Достойна постъпка като почти си унищожи акаунта и си разби икономиката. Още един път доказа, че не е важна класацията, а приятелите ни и съюза. Малко са хората които биха това направили. А за битката моите възхищения и респект. Късмета идва винаги при смелите и търпеливите.
Който копае гроб някому, сам пада в него.
Който копае гроб някому, сам пада в него.
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
- dinko
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: вт окт 25, 2005 3:05 pm
- Контакти:
браво на макумба не за битката(нищо особенно не е)важна е постьпката която е направил
никой друг неби го сторил
успех макумба и продьлявай така
никой друг неби го сторил
успех макумба и продьлявай така
[quote="AGGRESSIVE_bg"]еи един савет от мене-защо не изпратите една кутия бомбони на диавол та да сте сигурни че и вас няма да ви навести! :)
[/quote]
[quote="Berbatov"]футболът е проста игра за умни хора
[/quote]
-
WhyMe
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет яну 12, 2006 2:10 pm
- Контакти:
Браво на макубата , добре е прелетял през галактиката
. Радвам се че още 1 играч от топ15 се доказа с хубава битка
.
Битката е доста хубава , а колкото до наглоста на ХитърПетърчо .. просто си го е заслужавал
Добре че ти си го докопал на колонията .. , а до колкото е нямал нет , така е всичко се връща . 
-->-->-->-->-->
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Браво, Маку. Но както каза Динко - не за битката, а за жеста. Битката не е нищо особено (но все пак е най-голямата за рунда, тъй че отново - браво), но това което си направил за приятел - несравнимо. Другото ти го казах в играта. Еми, само жалко, че трябваше да отидат тея сателити, ама нищо. Те пак се правят 
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]