http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=1572822a
[Vampires]dira4yt vs [Тамплиери2]Gaara
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Ей напоследак те гледам стига с тия безмислени битки в трибуната хората ЗНС-та пускат вие с 70 краста тука чудо голямо.А и се научи да пишеш не се пише "крав" а кръвDanaiala написа:Цитат(Danaiala @ May 2 2007, 07:58 PM)
историята-жадния за крав вампир вампир dira4yt си тарси жертва и я намира а след като вижда че е и тамплиер няма отказване-ще има бой![]()
http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=1572822a
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
Битката е слаба за този етап на играта.Няма бекъп нито история.
А и ми е интересно защо не биете някои от главният съюз на Тамплиери а само по някакви касички от подсъюза.
@GeNeRaLiSiMuS, не съм сигурен но мисля че Danaiala е мъж.Ако съм сбъркал извинявам се
.
А и ми е интересно защо не биете някои от главният съюз на Тамплиери а само по някакви касички от подсъюза.
@GeNeRaLiSiMuS, не съм сигурен но мисля че Danaiala е мъж.Ако съм сбъркал извинявам се
Последна промяна от Ivolver на ср май 02, 2007 9:42 pm, променено общо 1 път.
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
ами да маж сам а иначе си пиша как ми падне битката е слаба но е доказателство за това че сме нов слаб но смел саюз който е готов да поведе войната срещу вас нов саюз сме не можем да ви предоставим ЗНС но пак какав по добър начин да се прочуем като се сбием със най-добрите в тази вселена
Gen: А бекъп ще имам ли?
Gen: А бекъп ще имам ли?
Последна промяна от Danaiala на чет май 03, 2007 8:28 pm, променено общо 1 път.
- italianpower
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 11, 2007 9:24 pm
- Контакти:
-
iztreshtql
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед мар 25, 2007 3:54 pm
- Контакти:
Офф в отговор, че Тамплиерите са най-добрите: С риск да си навлеча гнева на много хора... За мен на този етап, Ангелчетата на дали имат равни... Само на Сашку флотата като видите... и какъв боец е... Все пак нашия съюз е във война с тях, но човек трябва да признава превъзходството, когато то е явно.
Последна промяна от iztreshtql на чет май 03, 2007 9:32 pm, променено общо 1 път.