[Ares]TUNJO VS [X]Xavier
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
LoaD: Some of the images are not from this game. Understand now?
Reply: Още по-лошо... Too bad for you!
PS:
You cannot keep the audience using cheap tricks...
LoaD: For me? What the hell I`m responsible for? For playing the game? O.o
Reply: Още по-лошо... Too bad for you!
PS:
You cannot keep the audience using cheap tricks...
LoaD: For me? What the hell I`m responsible for? For playing the game? O.o
Последна промяна от NME на чет май 03, 2007 5:03 pm, променено общо 1 път.
-
JPS
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
- Контакти:
@fub4e Искам да ми покажеш човек с повече мнения от товойте, който е в съюз Инсомния! То мяй аз имам няй-голяма бройка, но това е защото бях квестор за известно време. Само за тоя рунд съм си удвоил мненията които трупам от 2 години... Със какви очи смееш въобще да наречеш някой от нас "Форумец" или каквото и да е свързано с форума!.
Сега като се загледах, се оказа че целия ни съюз неможе да събере толкова мнения колкото си дал ти.
метал: 10120 кристали: 2189
газ: 310025 Енергия: 4551
Информация за флотите / защитата:
Транспортьор: 112 (0 ниво)
Кръстосвач: 30 (8 ниво)
Рециклатор: 29 (0 ниво)
Ш. Сонда: 6 (0 ниво)
Шанс за неуспех 0%
Това има Сторм наа една от планетите. Аз му казвам че ще го нападам и пускам 15 кръста в атака и момчето се дига... После ми разправя че ще ме напада със Звезди докато съм офлайн и ме помоли да непускам мод и аз ми казах "ОК аз няма да пускам мод, но ти ще ме нападанеш", а отговора му беше "Аз несъм казал сега има време, много си нетърпелив"
Ето на това му викаш ти смел играш, а аз му викам страхливед със самочувствие, защото като нападна фагет, той си мисли че ще бутне тая планета от раз, но това нестава всеки път...
Предоставям и доказателство за смелоста му и от предишния рунд...
Donatel0(Сторм)
12:54:42
2007-05-01
ОтговориИзтрийДокладвай като обида
не се давам на никой дори и на
деадмача a114.gif лек ден и успех в
живота.
------------------------------------------------
и се изтри - е, не мога да го
разбера, но въпреки това му
пожелавам успех и повече смелост
a114.gif
Едит
Извинявам се на всички, само неми трийте поста ! Ще го сейвна :Д
Сега като се загледах, се оказа че целия ни съюз неможе да събере толкова мнения колкото си дал ти.
метал: 10120 кристали: 2189
газ: 310025 Енергия: 4551
Информация за флотите / защитата:
Транспортьор: 112 (0 ниво)
Кръстосвач: 30 (8 ниво)
Рециклатор: 29 (0 ниво)
Ш. Сонда: 6 (0 ниво)
Шанс за неуспех 0%
Това има Сторм наа една от планетите. Аз му казвам че ще го нападам и пускам 15 кръста в атака и момчето се дига... После ми разправя че ще ме напада със Звезди докато съм офлайн и ме помоли да непускам мод и аз ми казах "ОК аз няма да пускам мод, но ти ще ме нападанеш", а отговора му беше "Аз несъм казал сега има време, много си нетърпелив"
Ето на това му викаш ти смел играш, а аз му викам страхливед със самочувствие, защото като нападна фагет, той си мисли че ще бутне тая планета от раз, но това нестава всеки път...
Предоставям и доказателство за смелоста му и от предишния рунд...
Donatel0(Сторм)
12:54:42
2007-05-01
ОтговориИзтрийДокладвай като обида
не се давам на никой дори и на
деадмача a114.gif лек ден и успех в
живота.
------------------------------------------------
и се изтри - е, не мога да го
разбера, но въпреки това му
пожелавам успех и повече смелост
a114.gif
Едит
Извинявам се на всички, само неми трийте поста ! Ще го сейвна :Д
Последна промяна от JPS на чет май 03, 2007 5:27 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
Откровено казано, вие сте недорасли и се държите идиотски. Една тема, където има ваше участие не можете да не осерете. Или може би греша?
fub4e - стига си провокирал хората в темата, за едно изказване, че един е по-достоен от друг, ти изписа сума ти и глупости. Айде сега 1 седмица няма си влизаш в акаунта. Като си си решил, че повече няма да пишеш - аз ще се постарая да ти изпълня мечтата.
TUNJO, какви са тия заплахи? Или може би в днешно време така правят по "пичовски"? Не можа да отвърнеш с думи и тръгна със заплахи? И за теб 1 седмица банан.
Тъй като сте лишени от дар слово - един съвет от мен - изобщо не говорете. Бийте се някъде извън форума и толкоз. То бива простащина, ама...
Темата остава отворена 1 час за "евентуални" извинения. Ако ли не - всичко освен първия пост в коша. Ама верно сте много недорасли...
fub4e - стига си провокирал хората в темата, за едно изказване, че един е по-достоен от друг, ти изписа сума ти и глупости. Айде сега 1 седмица няма си влизаш в акаунта. Като си си решил, че повече няма да пишеш - аз ще се постарая да ти изпълня мечтата.
TUNJO, какви са тия заплахи? Или може би в днешно време така правят по "пичовски"? Не можа да отвърнеш с думи и тръгна със заплахи? И за теб 1 седмица банан.
Тъй като сте лишени от дар слово - един съвет от мен - изобщо не говорете. Бийте се някъде извън форума и толкоз. То бива простащина, ама...
Темата остава отворена 1 час за "евентуални" извинения. Ако ли не - всичко освен първия пост в коша. Ама верно сте много недорасли...
Последна промяна от LoaD на чет май 03, 2007 5:03 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
ЗНАЕШ ЛИ LOAD МАИ НЕ СИ ЧОВЕКА НА КОИТО ЩЕ СЕ ИЗВИНЯВАМ ,И МАИ НЯМА НА КОИ ДА СЕ ИЗВИНЯВАМ ,ДАР СЛОВО ЛИ ДА ИМАМ ,НЕРВИ НЯМАМ ,ЗА ДРУГО НЕ ЗНАЯ ,ТИЯ ИЛИ ТОЗИ КОИТО СЪМ ЗАПЛАШВАЛ ОСВЕН ДА ЛАЯТ ДУГО НЕЗНАЯТ ,КОЛКО МОИ МНЕНИЯ СТЕ ПРОЧЕЛИ В ТОЗИ ФОРУМ ? НО ТИЯ ДЕЦА СТИГНАХА ПРЕКАЛЕНО ДАЛЕЧЕ ,И НЕЗНАМ КОИ КОГО ЗАПЛАШВА АМА АИДЕ НЕ МЕ ПЛАШИ С БАН,ЩОТО ДАЛИ ЩЕ ПИША В ФОРУМА ИЛИ НЕ МЕН ЛИЧНО СЛАБО МЕ ИНТЕРЕСУВА ,АЗ КОМПЛЕКСИ НЯМАМ ЗА ИЗБИВАНЕ ДА ДА СЕ ПЕРЧА ТУК ,НО ПОВЯРВАИТЕ МИ ВСЯКО НЕЩО ИМА ГРАНИЦИ А ИМА И НЕПРЕКОСНОВЕНИ НЕЩА ЗА ВСЕКИ ЧОВЕК ,И КАТО НЯКОИ Е ЗАСЕГНАТ И ДУМИТЕ НЕ ПОМАГАТ .........
Че кой пък карам да се извинява на мен бре?... Ко ми е направил?
Не са баннати, има 13 минути още :>
TUNJO, не ти отива нито на акъла, нито на годините пък да се връзваш. Това мога да ти кажа. Тук си има правила - като не ги спазват някои - има си наказания. Ти какво, ще ги уплашиш по жицата ли?
Не са баннати, има 13 минути още :>
TUNJO, не ти отива нито на акъла, нито на годините пък да се връзваш. Това мога да ти кажа. Тук си има правила - като не ги спазват някои - има си наказания. Ти какво, ще ги уплашиш по жицата ли?
Последна промяна от LoaD на чет май 03, 2007 5:43 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
fub4e
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт ное 08, 2005 2:01 pm
- Контакти:
Load аз лично няма на кой и за какво да се извинявам. Аз просто исках да си се защита, за което мисля че съм в пълнотео си право, обиждат в прав или заобиколен начин мен и мойте приятели и аз да си мълча ? Е няма да стане. А дори и физически заплахи получих .... Ако искаш ме банвай, все ми е тая, както сам казах ако може да е до 2015 година най- добре, за мене никой от вас повече няма да чуе нищо. За моите 22 години мисля, че достатъчно съм пораснал и физически и психически, за да знам какво говоря и какво правя. Край !
Venturae memores iam nune estote senectae, sie nullum vobis tempus abibit iners.
- BacardiBreezer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет мар 30, 2007 12:50 pm
- Контакти: