Дали не мога друго да правя не се знае,ела и се увери в 3JPS написа:Цитат(JPS @ May 2 2007, 08:21 PM)
Колко е хубаво пак да може да постваш![]()
@Киси, скъпа, искам да те уверя че няма да ми разбият ацц-то защото акаунт с флота с мойте ръце е боен акаунт, докато акаунт с флота в твойте ръце е просто акаунт чието име започва с Fish и завършва с номерче.
@Роска, братми, грешки стават, ако помниш и аз бях забил 400 рециклатора в тебе защото вместо на рециклиране ги пратих на атакаНищо, ще се оправиш.
@mighty, както ти каза малко по-нагоре в темата, без да знае никой да не коментира... Та... къде отиваш ти, може би... Я пак клик на линка който си дал да видиме какво пише там![]()
На мистър макс си му го казах и на лично, освен да спани друго неможеЕвала на Фагет че невърна рециклаторите, че щях да остана без рециклаж
![]()
q vra6tai
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- Mr Max
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm
- Stankata
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
- Контакти:
Такива грешки са често срещани , но с такава флота не съм виждал . Аз лично така са ми изгърмявали до 5-10 кръстчета , но ако е цялата ми флота бързо си давам сейва
А за защитника , евала , че играе за забавление
А за защитника , евала , че играе за забавление
Последна промяна от Stankata на ср май 02, 2007 8:31 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
-
JPS
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
- Контакти:
Росене, ти от къде имаш тази грешна информация? Пиши ма на ЛС в играта, че тук нещо са ми баннали личните и немога да получавам такива
А колкото до хиените, мога само да им кажа НЕПИПАЙТЕЕЕЕЕ, че ще трябва после да се чудите как да си оберете полето от ваща планета след като видите гърба на кръстовете
А колкото до хиените, мога само да им кажа НЕПИПАЙТЕЕЕЕЕ, че ще трябва после да се чудите как да си оберете полето от ваща планета след като видите гърба на кръстовете
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
/офф: Акъла са ти баннали - аз ли да ти вляза в Inbox-a и да го зачистя? Като е 100% пълен ще ми получиш дядовияJPS написа:Цитат(JPS @ May 2 2007, 11:37 PM)
Пиши ма на ЛС в играта, че тук нещо са ми баннали личните и немога да получавам такива![]()
Зачисти си го и затрий тоя пост след това.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]