[Rookies]NickStriker vs mihailkkenov

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Историята... От 2 седмици си имаме закачка с него... Поради липсата на съседи,които да НЕ рефрешват през 20 минути,той беше един от малкото,които не го правеше... Първата ми атака срещу него беше преди седмица.Тогава той влезе 3 минути преди битката,главно поради това,че бях пуснал корабите си на 80% поради липса на газ... :lol: След това ми стана зелен... Докато не дойде битката ми с Gary_The_Killer,в която ми паднаха всичките рециклатори... Затова в последно време съм си вдигал само рециклатори и никаква бойна флота,с цел да го зануля защитника... Следя го доста често през последните 3 дни и забелязах,че винаги прави така,че на планетата му да каца първо малка флота(10 кръста),и след половин час-цялата флота... Така се прецаках няколко пъти,като му изпращах 50 кръста,и му кацаха още 130 кръста и трябваше да се връщам... Вчера вечерта видях 1 кръст на планетата и изпратих цялата си флота с идеята да засека неговата,връщаща се от сейвън.Пропуснах да отбележа,че човекът си правеше сейвън почти през цялото време,когато не беше активен,за по 20 часа флотата му летеше... И така,изпратих аз цялата си флота,но неговата така и не дойде и поне срутих единия кръст на планетата :) :lol: Поне му видях бонусите и нивото на кръстовете. :) Тази сутрин отново го шпионирах и много се учудих,като видях,че цялата му флота е на планетата:
2007-02-05 09:23:34 Докладвай

Доклад от шпионирането на [5:400:3]
метал: 58830 кристали: 329660
газ: 82367 Енергия: 2344

Информация за флотите / защитата:

Мегатрансп.: 18 (0 ниво)
Кръстосвач: 148 (4 ниво)
Рециклатор: 12 (0 ниво)
Ш. Сонда: 6 (0 ниво)

Шанс за неуспех 0%
Почти без да мисля пратих рецките,а малко след това и флотата(разлика м/у времената около 10 минути).Защитникът не влезе и битката е факт:
http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=1575454a
Рециклаторите си свършиха работата:
2007-02-05 09:34:52 Докладвай

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

741719 метал
741719 кристали
370859 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
Моля за бекъп на битката :) Пожелавам бързо възстановяване на защитника-беше достоен противник,но 1 грешка понякога решава нещата :)
Последна промяна от Nicson The Fearless на ср май 02, 2007 7:42 am, променено общо 1 път.
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”