[9th Legion]Attila vs [Emperors]Rumili

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

[X]MasterOfTheWind
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 09, 2007 9:01 pm
Контакти:

Мнение от [X]MasterOfTheWind »

CooL написа:QUOTE(CooL @ May 1 2007, 11:04 AM)
Tи нещо какво бе Хайуайр ? Ся не се закачайте ! Заради това треаше да си вече в библиотеката заключен за 2 дни.
"Емперорс не са ..." Ще видим кои са и кои не са ! Аз във техния съюз виждам много класни играчи, като:
1.daskala11
2.Romy
3.ANDRO
4.I_ love_my_LaNGa
5.Degrade
6.Eugenius

Шест души-малко ли са ти ?
Шест души-или са ти много ?

Пък и даже 7-Очаквайте неочакваното от Rumili, тя не е случаен играч.
В момента те са на 7-о място, а вие-на шесто. Разликата е минимална. Що не си обявите една ВОЙНА, както сте я почнали ...
Здравей , форумен лъв ? Как е ? Летиш ли из форума???
Аз от тук изброените играчи виждам само 1 с по силна флота :lol: от моята - Даскала .. Ти не знам къде се буташ ,като си нямаш напредстава от тази игра..... Малко са ми , а на теб много ли са ти мишко????Тя не е случаен играч... Румили случайно е мъж??? айде скрий се .. рови се из форума , и остави нещата ..аз да правя битките ти да си чешаш езика..
[color=green]Insomniac: Това, драги, е място за ПОДПИС. Не е място за дискография на разни славни и безславни чалга изпълнители... При ограничение 4 реда твоите 20+ някак... НЕ СЕ ВПИСВАТ. [/color]
crusader2000
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от crusader2000 »

До колкото съм запознат с интригата - Attila е пожелал рунда да се завърши без смяна на името на акаунта.
Последна промяна от crusader2000 на вт май 01, 2007 1:15 pm, променено общо 1 път.
Fatal error: Smarty error: [in reloaded/header.tpl line 87]: syntax error: unclosed tag \{if} (opened line 87). (Smarty_Compiler.class.php, line 315) in /home/xssoft/vhosts/uni1.bulfleet.com/libs/Smarty.class.php on line 1084
Потребителски аватар
Rosen_00
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет май 12, 2006 5:06 am
Контакти:

Мнение от Rosen_00 »

жалко наистина за защитника бяхме в добри отношения , а атила дали си е дал акаунта в добри ръце тепърва ще се види, злобни хищници бродят из вселената и стават изненади :P
whynot
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 07, 2007 6:29 pm
Контакти:

Мнение от whynot »

защо всички коментирате ника , а не битката ?Сигурно атила е голям човек и може да даде доста повече от 100 нанокредита да си смени ника... :girl_witch:
[url=http://s1.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=26009]Това е истината ;)[/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”