SofiaBarca KingDivaka_vs_Imperia nestoto

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
munata2
Редник (Private)
Регистриран: съб авг 19, 2006 10:54 am
Контакти:

Мнение от munata2 »

:a042: здравейте БФ маниаци. :a055: нещо, малко скучничко стана във вселената. :p140:
добре че има и диваци, иначе трябва да се затворят кепенцата. добре че има и трудолюбиви бачкатори, като нестото. копал си на воля, садил си тикви, ама забравил да сложи бустанско плашило.
а Дивака е много див, още повече като види толкова много тикви.
:bravo: :bravo: изкарал комбайните от хамбара и ги пратил да оберат реколтата.
резултата е пълно мазе със зимнина. на пострадалия бързо въстановяване, и да си потърси плашило. ако не знае къде се продават да попита лидерката на съюза си.

http://menio.free.bg/nestoto.html

:crazy_pilot: :crazy_pilot: :P

Ето това е коментара на защитника,евала му правя че не тръгна да обижда като някой други играчи :a042:

ЦитатЗдрасти приятел. Не е време да се
делвам. Не се предавам толкова
лесно. Поздравления за този който
успя да ме занули, но ще се върна
а на флота- лека му пръст. Беше
добър.[/quote]
Последна промяна от munata2 на пон апр 30, 2007 11:00 pm, променено общо 1 път.
..
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Доста печеливша битка ;)
Добре си го изработил , може сега да закръглиш защитата :girl_witch:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Le6oqt1
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 02, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от Le6oqt1 »

Ами семето кво го напраихте :lol:
браво иначе битката е добра :P
tushez
Редник (Private)
Регистриран: пон яну 15, 2007 11:59 pm
Контакти:

Мнение от tushez »

Удри Уке Цветкооо!!! :a055:
Згазил си го като луда крава телето си!
Добра е битката баце, само да се завърна и аз ще се разпиша :p019:
Nestoto
Редник (Private)
Регистриран: ср май 02, 2007 8:18 pm
Контакти:

Мнение от Nestoto »

Здрасти на всички. Айде и аз да сложа мнението си по битката. Първо поздравления за теб Дивак. Изненада ме. Имаше кофти стечение на обстоятелствата. Нямах нет в нас, а клубове наоколо не се намират-далече са. Не ми се занимаваше да ходя до където и да било-разчитах на известяването, защото шпионажа ми беше /и още е/ доста височък за точките ми. В крайна сметка бирата ми изяде главата-следващия път няма да ходя да пия в заведения под земята :a086: Още веднъж поздравления за теб Дивак и успешна игра за в бъдеще както на теб така и на всички които обичат булфлийт.

P.S. След около седмица се завръщам боеспособен :a086:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”