[ SEYMOUR ] Machoni vs [ ДЕФЛОРАЦИЯ ] tralalaiko

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
direktor
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 08, 2006 10:42 pm
Контакти:

Мнение от direktor »

Поздравления за Мачони, както и за целия съюз Сеймор. Пожелавам му още битки и занулени противници.
Сериен убиец !!!
tralalaik0
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 26, 2007 11:12 pm
Контакти:

Мнение от tralalaik0 »

а сега де !а защо съм псувал ми горе казах че пари за бф повече никуга и за тва нашпсувах хора от чата за да ме докалдват !

``kra666
2007-26-04 08:31:10 Докладвай

zdr...pisha ti ot imeto na
segashniq tralalaiko...pita kade e
drugiq ..4e imal problem..``

``
kra666
2007-26-04 08:37:08 Докладвай

emi toi sega e nakazan....ama ne po
negova vina....predishniq
tralalaiko napsuval edin i sq
zaradi tiq obidi e nakazan toi...bahti
``

``kra666
2007-26-04 08:37:34 Докладвай

nakazanieto izti4a na 27 nekade kam
23 4asa``

а сега бе ................уууу как ме дразните ще занулите ама .......... хехе може би някои друг рунд аиде стига толкова спам от мене !
Потребителски аватар
elimeli
Редник (Private)
Регистриран: нед окт 01, 2006 6:12 pm
Контакти:

Мнение от elimeli »

Браво, браво - Тралалайко, неТралалайко - рециклажа си е рециклаж!
:girl_witch:
[b]SEYMOUR TEAM[/b]
BOSSA```
Редник (Private)
Регистриран: нед окт 01, 2006 1:15 pm
Контакти:

Мнение от BOSSA``` »

Абе кво ми се правите на добри играчи бе....бях известил тралалайко или по-точно приятеля му цели 2 дена преди да спра...така че не искам никой да ми се прави на отворен и да ме обвинява за нещо което не съм направил или направил. така че си гледайте живота и не търсете вината в някого...акк беще неактивен..и то беше неактивен не по моя вина...аз се явявам в случая изкупителната жертва на която да се припише поражението. тва е инфото от мен.. I`m out

и само за протокола...акк на тралалайко беше пълна боза...
West Side is the Best Side!
Le6oqt1
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 02, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от Le6oqt1 »

А ся кой лъже тралалайко ли или боса тва е вапроса? даси признава барзо, че тука заприлича на сапунен сериал :lol:
tralalaik0
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 26, 2007 11:12 pm
Контакти:

Мнение от tralalaik0 »

хах ха ха ха ха БОСА кугато ти казвах акаунта какво има говореше друго !

аиде намери м ити акаунт на 25 к точки с 2 300 000 добив метал бе кретен !за 1 седмица може се направи супер ненормална флота ако се играе редовно ! като ти казвах какво е акаунтчето очите ти светеха а сега ми се пртавиш на ПЛЯКА ама така е храна куче да те лае.отностно тва дето викаш никои не те е обвинявал че са занулили акаунта бе аз просто казах че НЕ СЪМ ИГРАЛ АЗ ясно ?
ламер такъв акаунта бил пална боза за 10 дена ако имам достатачно време ако не набозя 1 к кръста аз пък те ама тва че си ламер и балък не ти дава право да говориш ГЛУПОСТИ !
да не извадя лога от скайпа дето ти казвах къде какво има и каква стратегията МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ама яко се нервя на такива неблагодарни к................ като тебе !
BOSSA```
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от BOSSA``` »

Ти си пълен нещастник бе!!! акк ти е пълна боза и това е..тоя кораби дето ги имаше за нищо не ставаха бе пе....с пе.... говорех за акк ти както казваш ти.." така и така..." но не го бях виждал до тогава...цели 3 или 4 дена ти го оправах бе нещастник. праиш се на голямата работа ама си пълна боза ясно ли ти е...мизерник
PsyComa
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 30, 2007 9:51 am
Контакти:

Мнение от PsyComa »

Tralalaiko , Bossа-а я кажете по-подробно какво е имал акаунта на тея 25 к точки ,че ми стана интересно :girl_witch:
BOSSA```
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от BOSSA``` »

абе мани го тоя тралалайко...ся не искам да го излагам и да казвам каква боза беше и е "великия" трала..нещо си..така че no commnet ама ако ме предизвика сички ще видят какво лайно си беее
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”