Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
182590 метал
182590 кристали
91295 газ
На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
Намеквам на това което съм откраднал с атаките
Откраднати са: 114453 метал, 295722 кристали, 143726 газ.
Откраднати са: 57468 метал, 147917 кристали, 71864 газ.
Откраднати са: 28734 метал, 73958 кристали, 35932 газ.
След мъничко ще ви дам един от Тамплиери къдет спи и той :D
Последна промяна от bp1912fc на нед апр 29, 2007 2:22 am, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Значи сега ше пусна някоя друга дума за ъпсурд по точно за GOTIN и за тяхните измами и грабежите които слагат в форума. Преди няколко дена когато беше битката на валов_вр какво се случи!
Значи Готин пуска на валов едно ЛС и му предлага да удари един които или се е успал или незнам причината....... маи се отказа от играта след удара!Готин и валов се споразумяват в сабирането на рециклажа да му помогне с/у 20% Готин дава дума разбират се последва удар готин сабира метала валов кристала аз газта дотук всичко варви нормално но след това Готин се прави на много хитар не врашта метала които е 1.5кк . На Валов му е се тая просто постъпката е гадна пак и срами саиузат им!Това ли е ЪПСУРД банда хлапета които не даржат на думите си или се чудят как да прецакат някои? Аз както и много други хора са разбрали и ще разберат че с тази постъпка ништо не печелиш Готин само срам за теб и саиузат ти !!!
Последна промяна от werty на нед апр 29, 2007 9:54 pm, променено общо 1 път.
werty написа:QUOTE(werty @ Apr 29 2007, 10:51 PM)
Значи сега ше пусна някоя друга дума за ъпсурд по точно за GOTIN и за тяхните измами и грабежите които слагат в форума. Преди няколко дена когато беше битката на валов_вр какво се случи!
Значи Готин пуска на валов едно ЛС и му предлага да удари един които или се е успал или незнам причината....... маи се отказа от играта след удара!Готин и валов се споразумяват в сабирането на рециклажа да му помогне с/у 20% Готин дава дума разбират се последва удар готин сабира метала валов кристала аз газта дотук всичко варви нормално но след това Готин се прави на много хитар не врашта метала които е 1.5кк . На Валов му е се тая просто постъпката е гадна пак и срами саиузат им!Това ли е ЪПСУРД банда хлапета които не даржат на думите си или се чудят как да прецакат някои? Аз както и много други хора са разбрали и ще разберат че с тази постъпка ништо не печелиш Готин само срам за теб и саиузат ти !!!
WERTY не са хаби за глупости, едно че са банда лапета които са решили че само с измами ще си спечелят име, добрите играчи се познават по няколко неща , които не мисля че е нужно да пиша.Българщината отново е в играта
rally написа:Цитат(rally @ Apr 30 2007, 08:58 AM)
WERTY не са хаби за глупости, едно че са банда лапета които са решили че само с измами ще си спечелят име, добрите играчи се познават по няколко неща , които не мисля че е нужно да пиша.Българщината отново е в играта
Айде нека се не изказваме неподготвени, а ?
Хлапета да наричаш хора по на 30 години е малко неуместно...има и по-млади играчи, но дали си добър не е определящо от възрастта - но ядрото на съюза е малко над 30 - те.....а за битките - ми явно ви дразнят, и освен тука няма как да ни отговорите в играта - всеки може да си направи изводите ...куче което лае, не хапе е казал народът.....
Последна промяна от monty на пон апр 30, 2007 8:07 am, променено общо 1 път.
monty написа:QUOTE(monty @ Apr 30 2007, 08:06 AM)
Айде нека се не изказваме неподготвени, а ?
Хлапета да наричаш хора по на 30 години е малко неуместно...има и по-млади играчи, но дали си добър не е определящо от възрастта - но ядрото на съюза е малко над 30 - те.....а за битките - ми явно ви дразнят, и освен тука няма как да ни отговорите в играта - всеки може да си направи изводите ...куче което лае, не хапе е казал народът.....
Не ми пука какво казва народа и на по колко години сте това не е от значение!
Пак и се изненадвам човек на 30 години да играе за да мами странно
прав си вазраста не е от значение но мога да ти кажа че един добър играч си даржи на думата и не се чуди как да прецака некои
Така нито съм се правил на хитър тия 1400к метал ми бяха през **** а защо не попиташ него той как постъпи като ми каза че не може да дигне рециклажа и да кажа на някой фр защотото той беше много.НАкрая той си казал на някви негови фр те дигнаха рециклажа и се скарах с мойте фр заради него че съм и оставил планетата с ресурса за да тръгнат да ми хелп , и накрая ....Както и да е това са си мойте фр него не го интересуват нали ? А другото което ме издразни почва да прави гадните номера на ГЕРГАНА да иска ресурс за дето съм до него при половение че съм отишал да занулявам някой и да си нямам проблеми с него а той ша ми иска ресурс мисля че точно така не се прави име .rally и werty като сте много големи "играчи" айде чакам ви да видим как едно "лапе ша ва разнищи" всичките се правите на играчи.ГЕргана е мислих за играч (тя е) но ми падна в очите иначе е чудеден играч и най вече ако ти е приятел.Успех на всички ИГРАЧИ !!!
Павлин написа:QUOTE(Павлин @ Apr 30 2007, 08:23 AM)
Така нито съм се правил на хитър тия 1400к метал ми бяха през **** а защо не попиташ него той как постъпи като ми каза че не може да дигне рециклажа и да кажа на някой фр защотото той беше много.НАкрая той си казал на някви негови фр те дигнаха рециклажа и се скарах с мойте фр заради него че съм и оставил планетата с ресурса за да тръгнат да ми хелп , и накрая ....Както и да е това са си мойте фр него не го интересуват нали ? А другото което ме издразни почва да прави гадните номера на ГЕРГАНА да иска ресурс за дето съм до него при половение че съм отишал да занулявам някой и да си нямам проблеми с него а той ша ми иска ресурс мисля че точно така не се прави име .rally и werty като сте много големи "играчи" айде чакам ви да видим как едно "лапе ша ва разнищи" всичките се правите на играчи.ГЕргана е мислих за играч (тя е) но ми падна в очите иначе е чудеден играч и най вече ако ти е приятел.Успех на всички ИГРАЧИ !!!
А бе опитвам се да разбера смисала на това...............ма нешто не става.
На калкулатора показа 5кк рециклаж а тои можеше да прибера само 1.5кк
аз прибирах съшто 1.5кк ти съшто 1.5кк така оставаше 500 к газ и ти е казал да кажеш на некои твои приятел да мине да я прибере но посна малак % и рециклажа беше 4кк така не е останала смет за твоите фр които са били след мене..........ТОВА причина ли е да откраднеш метала?
Повече по темата няма да говоря,защото лошо ми става като ви слушам!!!!! Monty големио играчо помниш ли преди два рунда как ми се молеше да те оставя на мира , когато беше напраил защита ( гауси и плазми ако не се лъжа ).Искаше да занулиш ТЕКЕТО които беше 10 системи над мен,помниш ли аиде не се праи на това което не си.Чакам да кажеш че това не е вярно!!!!!
ако искаш мога и аз да кажа че преди 5 рунда с ГЕРГАНА се разбирахме доста добре ама ся.... уви не че не се разбираме ама някой път прекалява...Квото било било...а до колкото теви werty вавор каза че не е казал на никой чак след рециклажа като го питах той ми каза че е казал на някфи негови фр там е проблема а не в метала....