[ HeavyMetal ] Gary_the_Killer vs [Rookies] NickStriker

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

gaad
Редник (Private)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:32 pm
Контакти:

Мнение от gaad »

ами аз и в играта съм с този ник и мисля че има хора които ме познават :)
и не настроивам никой а просто не ме кефи да се публикуват глупости и да ме правят на глупак
и си мисля че не е забранено да се изразява мнение :)
това че моето е различно от твоето за съжаление не може да ми даде 28 ниво мини-а ми се струва че доста хора в тая игра имат такова ниво на мините и маи имат повече точки от теб а :P
Не знам как е но и така не е....
3@Hy/\u7e/\
Редник (Private)
Регистриран: съб апр 28, 2007 4:18 pm
Контакти:

Мнение от 3@Hy/\u7e/\ »

Мисля,че играта се казва Булфлийт,а не миньорфлийт.И не всички се борят за статистика. :c022: Щом си мислиш че те правят на глупак-значи ти самият си такъв.Ако защитникът искаше да лъже форумните летци или да пресъздава събитията по заобиколен път-нямаше изобщо да поства темата."Да се публикуват глупости"-ахаххахахахаххаха няма да коментирам и тази част... Ако за теб 9-рундови битки между равностойни противници са глупости-не знам Ти какъв ще си тогава...
А въпросът за битката си остава-ще постнеш ли твоя битка или не? Чакам отговор...
Последна промяна от 3@Hy/\u7e/\ на съб апр 28, 2007 4:36 pm, променено общо 1 път.
gaad
Редник (Private)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:32 pm
Контакти:

Мнение от gaad »

мда значи аз не разбирам от тая игра защото не съм поствал битки :) ))
а ти си великия разбирач и играта не се играе на точки :)
ами играи си и си пиши глупости, но ми покажи твоя битка за да видим все пак как се играе тая игра-нали съм глупак сигурно нищо няма да разбера но ти ще си доказал че си най великия играч :) ))
и аз НЕ КОМЕНТИРАМ БИТКАТА а начина по които представят нещата-че това е един ювелирен капан-
Последна промяна от gaad на съб апр 28, 2007 4:46 pm, променено общо 1 път.
Не знам как е но и така не е....
3@Hy/\u7e/\
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от 3@Hy/\u7e/\ »

Лека и доходна,и аз няма да споря за глупости-по-умният винаги отстъпва!
Потребителски аватар
chaha
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 24, 2006 4:16 pm
Контакти:

Мнение от chaha »

Битката е добра най вероятно равенство е щяло да се получи ,ако нямаше реци които са поели 1/2 рунда и след това се вижда ,нападателя да си прави спай 2/3 минути преди удара .Добри флоти и на двамата ,да се въстановят бързо и да не забравят ,някой ,ЧЕ ТОВА Е ИГРА и да не грозят форума с глупостите си !! ДОБРИ% но за реца гола вода :c022:
[color=#006400]ЦитатЖивотът е тъпа игра, но с готина графика!![/quote][/color] [url=http://bulfleet.com/?recruit=2125473]http://bulfleet.com/?recruit=2125473[/url]
[X]MasterOfTheWind
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 09, 2007 9:01 pm
Контакти:

Мнение от [X]MasterOfTheWind »

красота . повече такива битки да се виждат ,повече перфекти замисли :)
[color=green]Insomniac: Това, драги, е място за ПОДПИС. Не е място за дискография на разни славни и безславни чалга изпълнители... При ограничение 4 реда твоите 20+ някак... НЕ СЕ ВПИСВАТ. [/color]
rally
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет авг 10, 2006 11:57 am
Контакти:

Мнение от rally »

Абе вие освен да се биете из форума друга работа нямате ли си,биите се в играта не е тука.После тия безмислени спорове дет ги праите и двамата незнаят нишо ама спорят нямат работа!!!!!
Последна промяна от rally на съб апр 28, 2007 9:44 pm, променено общо 1 път.
3@Hy/\u7e/\
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от 3@Hy/\u7e/\ »

Двама се карат,третият печели :) Ясна работа :) Ами освен да поканим г-н Генералисимус с четката да почисти малко темата :) :P
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Еми май само аз остана да се обадя в темата :) :c022: Тъй като съм защитник в битката,аз самият се изненадах от това,че изобщо видях тази битка при новините.Нямал съм контакт с нападателя-но по мое мнение беше точен пич и добър играч,но нямаше много време за игра.Явно е имал ангажимент по време на атаката и това му е попречило да ме шпионира... Поздравявам го за прекрасната битка,която направи(въпреки загубите и за двете страни),и както Су каза-битката не е изгодна нито за мен,нито за него,но важното е битки да има! Респект към нападателя!
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”