X vs. Insomnia & ARES - епизод амнайсе

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Драги зрители,
След като ме събудиха в 4:30 сутринта заради поредната форумна драма, и след като препсувах наред и затрих драмата, сега е редно да ви я дам накратко:

Black_Magic от Х утре ще прави въргал с BLACK и Intruder или както там се пише от ARES. Който иска - да си купува билети и пуканки. Сеир ще има от сърце. И бой, и други работи.

На обявата бия катинара и си лягам да си доспя. А на участниците във форумната мелодрама ще им избия зъбенцата като се видим. Те си знаят кои са.

Ае.

П.П. JPS, като има такъв цирк се бие катинар, а не се мести в Off-Topic. И на теб ще ти избия зъбенцата.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Контакти:

Засега репортажите ще ги пиша аз - познавам и двете страни и ще се старая да бъда максимално безпристрастен.

Развитието на драмата:

kamikadze предлага на Black_Magic да се бие вместо Интрудер.

Код: Избери всички

Kamikadze
 2007-25-04 15:26:45 Докладвай 

a moje li az da doida i da 
zamesta Intruder ))
Ръкавицата е приета. Камикадзе казва, че не му е събран целия флот и Black_Magic без много уговорки излита с част от флота си. И тук вече настава драмата.

Камикадзе твърди, че отначало били литнали 2500 кръста, които после били станали 3250 във въздуха. И това му било в повече от неговия флот и нямало да приеме тази битка. В крайна сметка битка няма.

Коментара на Black_Magic:

pratih si mu 3250 
kvo fantazira sega
strah li go hvana
4e mnogo znae6e po foruma
ma nema ta6aci da se bie
Личния ми коментар засега ще го задържа. Само ще си позволя да дам съвет - не губете човешкия си облик заради игра.

Драмата все още не е приключила. Остава да видим дали BLACK ще приеме боя или ще се измъкне с някакво оправдание.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Контакти:

larisa ( BLACK )
оправдание , Днес, 07:00 PM   

опражданието ми е 4е Black_Magic си пусна отново протекция незнам защо но като и да е на него му казах че тои да литне по мен просто трябва да сам луд след седмица може и да си остана на планетата но до тогава когато каже литваме кам него
С това тази комедия приключи.

Личното ми мнение, че като имаш голямата уста да се правиш на велик във форума и да предизвикваш на дуел трябва да имаш и големите топки да се сбиеш след това. Хеле пък ако няколко човека предизвикат един на техните точки и после подвият опашка с някакви оправдания, че оня имал по-голям флот!!!

При уговорен дуел е без значение кой към кого ще излети... Като се имате за играчи се сборете за рециклажа - не е голяма философия. Но да се измъквате с такива плоски оправдания... Копайте си там и си говорете колко сте велики като се съберете на кафе ако не ви е срам...

Да ме прощавате, ама все повече си затвърждавам мнението, че летци вече няма... И имате претенции че сте играчи... Срам и позор!!!

Оставям темата отключена - можете да си кажете мнението...
BEC
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 7:38 pm
Контакти:

Мнение от BEC »

Интересно .Не се бях обаждал скоро в темите за първа вселена ,но това е много интересно.
Мога само да добавя ,че Бляк и Камикадзе са много смели войни, особено ако се бият срещу меги .
И бягат бързо ако се появи боен флот. Но те си знаят да не ги правя за смях.
Добре,че се преместиха при Фагет и това им беше един вид протекция от мен докато играех.
Момчета дано ви видя флотите поне в детмъч-а. (ако имяа такива де )
Последна промяна от BEC на чет апр 26, 2007 10:08 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Kamikadze
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 12, 2006 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Kamikadze »

BEC точно па ти ли ще ми говориш за флота и кои какво атакува.Аз неси спомням кой само се колонизирваше до маршите че по друг начин не можеше да се здобиеш с ресурс.Аз поне направих няколко битки тоя рунд а ти какво направи.Да ти сащо направи битки ама с (и)-та и ще ми кажеш,че си играч.И какво това ти е пречило като сме били в инсомниа да ни атакуваш ли?

Мартине знам кой вече играе с това ацц.И много добре знаеш че мразя да ми правят номера няма да споменавам какви.Ти сам можеш да се исетиш аз как сам разбрал кои е взел тожа ацц.Пожече няма да пиша в тапия форум играта ще покаже дано пак несе получи някакав баг в играта че тогава доста играчи схте се откажат.Сажелявам само,че не направих Screen на тия крастове кадето летяха и после как се смени броиката.

GuessWH0: Аз пък знам в кой акаунт си от два часа и кой те е пазил вчера привечер. Жокер: каос и да иска, не може да смени бройката на корабите в полет. Това го можем само аз и хера. Аз не съм. Можеш да попиташ Хера, ако искаш.

kaos: Мога, но не и в 1ва. В 2, 3 и RF - да.
Последна промяна от Kamikadze на чет апр 26, 2007 11:24 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
GuessWH0
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 6:42 pm
Контакти:

Мнение от GuessWH0 »

http://u1.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=4459027a

Ако някой има желание, нека направи бекъп.
BLACK_MAGIC vs. In7Rud3R или там както се пише
Последна промяна от GuessWH0 на пет апр 27, 2007 10:39 am, променено общо 1 път.
"I have seen what power does, and I have seen what power costs. The one is never equal to the other." G`Kar, Babylon 5
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Кой е нападателя,че е махнал колонията :crazy_pilot:

boykoal: :a055:
Последна промяна от Newromancer на пет апр 27, 2007 7:43 pm, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Хубави флоти :bravo:
Интересно ми е защитника дал ли се е ?
И в кого е рециклажа поделен ли :c022: кой взел нещо история ? :girl_witch:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
Petar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
Контакти:

Мнение от Petar »

http://st0rm.hit.bg/Black_Magic%20vs%20In7ruD3r.htm

Най-накрая успя браво :) Страхотна битка си направил. Успех и на двмата в играта ,както и живота :)
Последна промяна от Petar на пет апр 27, 2007 1:15 pm, променено общо 1 път.

A.C.A.B.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
Потребителски аватар
Kamikadze
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 12, 2006 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Kamikadze »

Честито добра битка.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”