X vs. Insomnia & ARES - епизод амнайсе
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
Драги зрители,
След като ме събудиха в 4:30 сутринта заради поредната форумна драма, и след като препсувах наред и затрих драмата, сега е редно да ви я дам накратко:
Black_Magic от Х утре ще прави въргал с BLACK и Intruder или както там се пише от ARES. Който иска - да си купува билети и пуканки. Сеир ще има от сърце. И бой, и други работи.
На обявата бия катинара и си лягам да си доспя. А на участниците във форумната мелодрама ще им избия зъбенцата като се видим. Те си знаят кои са.
Ае.
П.П. JPS, като има такъв цирк се бие катинар, а не се мести в Off-Topic. И на теб ще ти избия зъбенцата.
След като ме събудиха в 4:30 сутринта заради поредната форумна драма, и след като препсувах наред и затрих драмата, сега е редно да ви я дам накратко:
Black_Magic от Х утре ще прави въргал с BLACK и Intruder или както там се пише от ARES. Който иска - да си купува билети и пуканки. Сеир ще има от сърце. И бой, и други работи.
На обявата бия катинара и си лягам да си доспя. А на участниците във форумната мелодрама ще им избия зъбенцата като се видим. Те си знаят кои са.
Ае.
П.П. JPS, като има такъв цирк се бие катинар, а не се мести в Off-Topic. И на теб ще ти избия зъбенцата.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Контакти:
Засега репортажите ще ги пиша аз - познавам и двете страни и ще се старая да бъда максимално безпристрастен.
Развитието на драмата:
kamikadze предлага на Black_Magic да се бие вместо Интрудер.
Ръкавицата е приета. Камикадзе казва, че не му е събран целия флот и Black_Magic без много уговорки излита с част от флота си. И тук вече настава драмата.
Камикадзе твърди, че отначало били литнали 2500 кръста, които после били станали 3250 във въздуха. И това му било в повече от неговия флот и нямало да приеме тази битка. В крайна сметка битка няма.
Коментара на Black_Magic:
Личния ми коментар засега ще го задържа. Само ще си позволя да дам съвет - не губете човешкия си облик заради игра.
Драмата все още не е приключила. Остава да видим дали BLACK ще приеме боя или ще се измъкне с някакво оправдание.
Развитието на драмата:
kamikadze предлага на Black_Magic да се бие вместо Интрудер.
Код: Избери всички
Kamikadze
2007-25-04 15:26:45 Докладвай
a moje li az da doida i da
zamesta Intruder ))Камикадзе твърди, че отначало били литнали 2500 кръста, които после били станали 3250 във въздуха. И това му било в повече от неговия флот и нямало да приеме тази битка. В крайна сметка битка няма.
Коментара на Black_Magic:
pratih si mu 3250
kvo fantazira sega
strah li go hvana
4e mnogo znae6e po foruma
ma nema ta6aci da se bieДрамата все още не е приключила. Остава да видим дали BLACK ще приеме боя или ще се измъкне с някакво оправдание.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Контакти:
larisa ( BLACK )
оправдание , Днес, 07:00 PM
опражданието ми е 4е Black_Magic си пусна отново протекция незнам защо но като и да е на него му казах че тои да литне по мен просто трябва да сам луд след седмица може и да си остана на планетата но до тогава когато каже литваме кам негоЛичното ми мнение, че като имаш голямата уста да се правиш на велик във форума и да предизвикваш на дуел трябва да имаш и големите топки да се сбиеш след това. Хеле пък ако няколко човека предизвикат един на техните точки и после подвият опашка с някакви оправдания, че оня имал по-голям флот!!!
При уговорен дуел е без значение кой към кого ще излети... Като се имате за играчи се сборете за рециклажа - не е голяма философия. Но да се измъквате с такива плоски оправдания... Копайте си там и си говорете колко сте велики като се съберете на кафе ако не ви е срам...
Да ме прощавате, ама все повече си затвърждавам мнението, че летци вече няма... И имате претенции че сте играчи... Срам и позор!!!
Оставям темата отключена - можете да си кажете мнението...
Интересно .Не се бях обаждал скоро в темите за първа вселена ,но това е много интересно.
Мога само да добавя ,че Бляк и Камикадзе са много смели войни, особено ако се бият срещу меги .
И бягат бързо ако се появи боен флот. Но те си знаят да не ги правя за смях.
Добре,че се преместиха при Фагет и това им беше един вид протекция от мен докато играех.
Момчета дано ви видя флотите поне в детмъч-а. (ако имяа такива де )
Мога само да добавя ,че Бляк и Камикадзе са много смели войни, особено ако се бият срещу меги .
И бягат бързо ако се появи боен флот. Но те си знаят да не ги правя за смях.
Добре,че се преместиха при Фагет и това им беше един вид протекция от мен докато играех.
Момчета дано ви видя флотите поне в детмъч-а. (ако имяа такива де )
Последна промяна от BEC на чет апр 26, 2007 10:08 am, променено общо 1 път.
BEC точно па ти ли ще ми говориш за флота и кои какво атакува.Аз неси спомням кой само се колонизирваше до маршите че по друг начин не можеше да се здобиеш с ресурс.Аз поне направих няколко битки тоя рунд а ти какво направи.Да ти сащо направи битки ама с (и)-та и ще ми кажеш,че си играч.И какво това ти е пречило като сме били в инсомниа да ни атакуваш ли?
Мартине знам кой вече играе с това ацц.И много добре знаеш че мразя да ми правят номера няма да споменавам какви.Ти сам можеш да се исетиш аз как сам разбрал кои е взел тожа ацц.Пожече няма да пиша в тапия форум играта ще покаже дано пак несе получи някакав баг в играта че тогава доста играчи схте се откажат.Сажелявам само,че не направих Screen на тия крастове кадето летяха и после как се смени броиката.
GuessWH0: Аз пък знам в кой акаунт си от два часа и кой те е пазил вчера привечер. Жокер: каос и да иска, не може да смени бройката на корабите в полет. Това го можем само аз и хера. Аз не съм. Можеш да попиташ Хера, ако искаш.
kaos: Мога, но не и в 1ва. В 2, 3 и RF - да.
Мартине знам кой вече играе с това ацц.И много добре знаеш че мразя да ми правят номера няма да споменавам какви.Ти сам можеш да се исетиш аз как сам разбрал кои е взел тожа ацц.Пожече няма да пиша в тапия форум играта ще покаже дано пак несе получи някакав баг в играта че тогава доста играчи схте се откажат.Сажелявам само,че не направих Screen на тия крастове кадето летяха и после как се смени броиката.
GuessWH0: Аз пък знам в кой акаунт си от два часа и кой те е пазил вчера привечер. Жокер: каос и да иска, не може да смени бройката на корабите в полет. Това го можем само аз и хера. Аз не съм. Можеш да попиташ Хера, ако искаш.
kaos: Мога, но не и в 1ва. В 2, 3 и RF - да.
Последна промяна от Kamikadze на чет апр 26, 2007 11:24 am, променено общо 1 път.
http://u1.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=4459027a
Ако някой има желание, нека направи бекъп.
BLACK_MAGIC vs. In7Rud3R или там както се пише
Ако някой има желание, нека направи бекъп.
BLACK_MAGIC vs. In7Rud3R или там както се пише
Последна промяна от GuessWH0 на пет апр 27, 2007 10:39 am, променено общо 1 път.
"I have seen what power does, and I have seen what power costs. The one is never equal to the other." G`Kar, Babylon 5
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
- Контакти:
Кой е нападателя,че е махнал колонията
boykoal:
boykoal:
Последна промяна от Newromancer на пет апр 27, 2007 7:43 pm, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Хубави флоти
Интересно ми е защитника дал ли се е ?
И в кого е рециклажа поделен ли
кой взел нещо история ? 
Интересно ми е защитника дал ли се е ?
И в кого е рециклажа поделен ли
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Petar
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
- Контакти:
http://st0rm.hit.bg/Black_Magic%20vs%20In7ruD3r.htm
Най-накрая успя браво
Страхотна битка си направил. Успех и на двмата в играта ,както и живота 
Най-накрая успя браво
Последна промяна от Petar на пет апр 27, 2007 1:15 pm, променено общо 1 път.
A.C.A.B.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]