[ ERASERS™ ] HIGH vs [ WrAiThS ] l0l & истрило се чадо

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Pyro
Редник (Private)
Регистриран: съб мар 24, 2007 2:46 pm
Контакти:

Мнение от Pyro »

И ето ме пак луда глава.Пускам си аз атака а тои онлаин и като за касмет се преебава 1-ва точно тогава за кам 20 минутки които ми бяха достатачни да го опана е ето резултата :P

http://u1.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=4404903a

http://store4.data.bg/xbulfleet/HIGH/HIGH1.htm

ако може някои да направи малко по добри бекъпи това е от мен ;)

А ето и втората ми битка.Малко камикадзе ама така е?Два дена го дебна и ми бяга и си казвам ште си се пребирам вав 3-ката.И си се пребирам аз и си го шпионирам няма ништо и ето че си е забравил флотата и баммммм . . . . .

http://u1.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=4422284a

http://store4.data.bg/xbulfleet/HIGH/HIGH2.htm
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

НИЩО НЕ СЕ РАЗБИРА , МНОГО КАЛПАВИ БЕКЪПИ БРЕ :dizzy:

След като на мен ми се правеше преди забележка за тия неща така и аз ще права :) ще се научите като хората :P
Последна промяна от Kisi на чет апр 26, 2007 12:04 pm, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Pyro
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Pyro »

Киси там малко по отгоре си пише относно бекъпите :) голям си надявам се че можеш да го прочетеш ;)
Потребителски аватар
dedek
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 27, 2006 12:54 pm
Контакти:

Мнение от dedek »

сейвай бекъпа на HTLM онли
Pyro
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Pyro »

Ако знаех как става дали щях да постна такъв ?
Де Бестчо ела да се збориме бре стиа си се крил излез от синия цвят и ела да се натупаме :) ае че много суша :)
crab
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 04, 2006 12:25 am
Контакти:

Мнение от crab »

bitka 1
bitka 2

ето и за тези които немогат да сменят на UTF-8 :)
битките са добри :a055:
Pyro
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Pyro »

Де бестчо видех те колко си силен 2 седмици бех клекнал при тебе макар да имахме почти равна флота с некви исключения от 50-100 кръста ама пак ти бех навитак а ти кво направи бягаше като мишка каквато си в деиствителност направи 100 кръста повече от моите сега и ела да се пробваме нали си много силен смешника си ти а не аз аз не бягам бягам от тотално размазване когато лети към мене но незнам кои не би се дигнал в такава ситоация освен ламерите дето не им пука за тази игра аз я играя още от как са я пуснали и малко или много сам привързан кам нея така че пак ти казвам ела пиши ми на ЛС когато си готов аз ще ти кажа с какво располагам сложи 100 кръсто отгоре и се чустваи поканен аз няма да побегна бади сигорен не сам мижитурка като тебе аиде ако имаш малко смелост ела :a032:
crab написа:QUOTE(crab @ Apr 28 2007, 12:32 AM)
bitka 1
bitka 2
ето и за тези които немогат да сменят на UTF-8 :)
битките са добри :a055:

Краб благодаря за бекъпите :)
iztreshtql
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед мар 25, 2007 3:54 pm
Контакти:

Мнение от iztreshtql »

Офф: като си отвориш доклада, даваш десен бутон, цъкаш вю сорс, даваш му сейв ас, то ще тръгне като тхт, даваш ол файлс и го запазваш с разширение .хтмл, или казано на англ: view source>file>save as>там дето пише save as type избираш>all files>и над него пишеш името .html и го запазваш.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”