не си забравяите флотите
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти:
Преди няколко дни си изведох домашната животинка на разходка и тя си намери това!
Последна промяна от letalenizhod на чет апр 26, 2007 5:10 am, променено общо 1 път.
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
- Nicson The Fearless
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
- Контакти:
Има и полевиYani написа:QUOTE(Yani @ Apr 26 2007, 06:16 AM)
Доста добра битка,но за твоите точки флотата ти не е много прилична![]()
Хубава битка бих го изрециклирал с кеф но не ми се занимава
@Fallen_angel : Да прав си още няма как да литна като е в мод
Последна промяна от Kisi на чет апр 26, 2007 10:29 am, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Не можеш да го изрециклираш..как се рецка модаджия?Kisi написа:Цитат(Kisi @ Apr 26 2007, 11:23 AM)
Има и полеви, но някой да му обясни колко може да дигне с тях
че пуска по 300-400 полеви за по 30к а незнае колко им е капацитета и че дигат 1/4 от ресурса
![]()
Хубава битка бих го изрециклирал с кеф но не ми се занимава![]()
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти:
нека кажа и аз мето лично мнение.време е да поясня защо играя с мод.за тези които не са разбрали работя на ненормиран работен ден.цяла седмица мога да играя и да се наложи да стана в еди кой си момент.така че примирете се с мода има го ползвам го ако не ви харесва оплачете се на хера или който и да е.странно но аз никога не съм роптал срещу мода има го да го ползват имат право.за разлика от повечето тука аз не играя само на бойна флота .никога не сум критикувал някой че му била малка флотата за неговите точки.ако имаш голяма флота ти куцат други работи най-вече скорости или шпионаж.пак казвам това е лично мнение и не желая да ангажирам никой с него.факт е че съм бърз за точките си в системата стигам за 10 мин с трансове или 11 максимум.и какъв е смисъла от огромна флота която е бавна и не може да удари никой?!КРАСИВИЯ ГО написа тука относно бързината и флотата.аз съм сугласен с него.все пак тези ваши критики ми дават някои идеи .сега ще се опитам да ги реализирам .благодаря на всички изказали своето виждане за битката желая ви успехи.
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
- StarFighter
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
- Контакти:
Ман , няма какво да им се обесняваш , играй както ти е кеф .
За тия дето тук се изказват , имай впредвит ,че те обикалят форума и плюят по всички теми , все са с по добри % , по добри флоти и са по големи играчи .
Евала още веднъж , два рунда съм играл с теб и в двата си се доказал като отличен боец.
За тия дето тук се изказват , имай впредвит ,че те обикалят форума и плюят по всички теми , все са с по добри % , по добри флоти и са по големи играчи .
Евала още веднъж , два рунда съм играл с теб и в двата си се доказал като отличен боец.
Последна промяна от StarFighter на чет апр 26, 2007 8:56 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]