[Archangels]SaShKu vs [Криеница]Dudo
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Дедо Поп написа:Цитат(Дедо Поп @ Apr 26 2007, 11:53 AM) Жалко за 300-кръста...1 седмица работа,ма макумба,ти само пускаш битките те гледам,такива не правиш и защо ни заплашваш?дали ще ти стиска да минеш 350к и да отсъпиш престола на следващия,както стана в 1 вселена![]()
Който може лети, който не може - гледа и ръкопляска. Дудо се опита да направи сериалче на наш гръб, но не си беше платил авторските права за 6ти епизод. Ние просто минахме и си взехме дължимото. Както се казва: чисти сметки - добри приятели
The Deejay's an Alien
- NoFear
- Редник (Private)
- Регистриран: ср окт 26, 2005 6:51 pm
- Контакти:
Браво, доста добра и доходна битка
Поздравления за нападателя, а на защитника пожелавам бързо възстановяване и отново да лети
( в някои топли и гостоприемни танкери или рецита
)
Приятна игра
Приятна игра
[url=http://userbarz.com/][/url]
Само кретените се опитват да се реализират в една игра!!!
Нормалните хора я играят за удоволствие!!!
-
Äåäî Ïîï
О незнайни войно кой/я си ти?Galia написа:Цитат(Galia @ Apr 26 2007, 04:50 PM)
Само незнам какво му се връзвате на лапешкия акъл.... тои само говори не го ли разбрахте друго неможе, едва ли ще ва нападне тези лазери които е направил или гауси. И да му обеснявате с радио точка неможете да се надборите тои си плямпа неговата - това е Мрмакс или дядо поп или кфото е там.
относно битката поздравления на сашкокато го видя на живо ще му стисна ръката и ще ги почерпчя че занули играч от съюза те другите са защитници само . Успех и да не се изложиш до края на рунда
-
maui
- Редник (Private)
- Регистриран: ср фев 08, 2006 9:53 pm
- Контакти:
Galia написа:Цитат(Galia @ Apr 26 2007, 04:50 PM)
Само незнам какво му се връзвате на лапешкия акъл.... тои само говори не го ли разбрахте друго неможе, едва ли ще ва нападне тези лазери които е направил или гауси. И да му обеснявате с радио точка неможете да се надборите тои си плямпа неговата - това е Мрмакс или дядо поп или кфото е там.
относно битката поздравления на сашкокато го видя на живо ще му стисна ръката и ще ги почерпчя че занули играч от съюза те другите са защитници само . Успех и да не се изложиш до края на рунда
Това обида ли е,че играят някои на защита,включително и аз?Еми този рунд съм брутален минокопач и защитник.Има опция в менюто да се строят мини и гауси....па като не знам как се играе тази игра ела да ме научиш
Според мен,този,който загине под ножа ми,трябва да ми припомни,че врага го е убил,а не аз.
- anche
- Редник (Private)
- Регистриран: нед окт 08, 2006 4:44 pm
- Контакти:
Поздравления SaShKu
радост за моите очи. Пък кой какво говори не се вързвай важното е какво аз мисля, а ти си го знаеш.
Битката най-доброто ти изпълнение, а Dudo да заповяда искаше да е между нас двамата в системата, ама нещо не можа да стигне
А Дядо Попе, приятелю, не си дигай много акциите , да не си изпратя бодигардовете
Битката най-доброто ти изпълнение, а Dudo да заповяда искаше да е между нас двамата в системата, ама нещо не можа да стигне
А Дядо Попе, приятелю, не си дигай много акциите , да не си изпратя бодигардовете
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]