Няма история просто го следях цял ден и му написах на края да земем да се ступаме той така и не отговори предприех веднага действия и резултата е на лице!
Чудесна битка наистина...
поздравления за нападателя и успешно възстановяване на съюзника :-(
достойно е издържал осем рунда при все че разликата в точките на двамата е такава, че това си е история с предизвестен край
и все ми се иска да си мисля че особено пък след като е получил предупреждение СИС съвсем умишлено си е оставил флота на планетата - не е присъщо за него да не прави сейван - въпреки че не мога да се свържа с него за да разбера причината - но те толкова и то добри играчи го проиграха вече този сценарий след всички неуредици в играта, че ...
въпреки че за мен поне по- достойно би било като е решил да се отказва да се разбие в някой а не да си зареже флота и да чака някой да го удари
Еее бравоо битката е невероятна много ми хареса ама много браво
На човек му отнема една минута да хлътне по някой, един час да хареса някой и един ден да се влюби в някой - но и един живот не стига, за да забрави някой
niki_adv написа:Цитат(niki_adv @ Apr 26 2007, 08:22 AM)
Чудесна битка наистина...
поздравления за нападателя и успешно възстановяване на съюзника :-(
достойно е издържал осем рунда при все че разликата в точките на двамата е такава, че това си е история с предизвестен край
и все ми се иска да си мисля че особено пък след като е получил предупреждение СИС съвсем умишлено си е оставил флота на планетата - не е присъщо за него да не прави сейван - въпреки че не мога да се свържа с него за да разбера причината - но те толкова и то добри играчи го проиграха вече този сценарий след всички неуредици в играта, че ...
въпреки че за мен поне по- достойно би било като е решил да се отказва да се разбие в някой а не да си зареже флота и да чака някой да го удари
толкова е неприсъщо за него, че почти винаги флтата му стои на планетата
Жалко за сис - 1 път по грешка си разбих 200 Бойни в него
И вчера щях да го ударя ,ама флотата ми не беше на 1 място
все пак браво за мусаката -стабилна флота и отлична битка
Последна промяна от [X]MasterOfTheWind на чет апр 26, 2007 4:12 pm, променено общо 1 път.
[color=green]Insomniac: Това, драги, е място за ПОДПИС. Не е място за дискография на разни славни и безславни чалга изпълнители... При ограничение 4 реда твоите 20+ някак... НЕ СЕ ВПИСВАТ. [/color]