[Криеница]Dudo vs [Archangels]GOGODAN

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Dudo
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 13, 2007 3:01 pm
Контакти:

Мнение от Dudo »

Тоя тип го дебна още откакто започна рунда и все ми бяга ... само си крадяхме ресурс когато другия го няма ...
напоследък , сутрин го шпионирах към 6 (преди училище) и имаше яко ресурс и никаква флота и като пращах трансове само ми ги убиваше и си викам тая сутрин : "Абе я да пратя и малко кръстове с трансовете" и като гледам после резултата - не много добра , но много изгодна битка

http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=1296309a

Откраднати са: 68241 метал, 17952 кристали, 37699 газ.

Откраднати са: 34120 метал, 8976 кристали, 6904 газ.

Откраднати са: 17060 метал, 4488 кристали, 3452 газ.

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

408132 метал
408132 кристали
204066 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.

:)
rally
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет авг 10, 2006 11:57 am
Контакти:

Мнение от rally »

Добра битка за ДУДО ,но искам да му кажа че срещу човека с които се е захванал няма да издържи дълго просто играта тоя рунд не я играе сериозно,защото обръща повече време на приятелката му и затова си го хванал,заиграе ли се ше береш ядове!!!
maui
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 08, 2006 9:53 pm
Контакти:

Мнение от maui »

Браво Дудо,добре си го ошамарил!И стига си се трепал с тоя с оня,за да не береш ядове,граби и-та само и строй мини! :bravo:
Според мен,този,който загине под ножа ми,трябва да ми припомни,че врага го е убил,а не аз.
iztreshtql
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед мар 25, 2007 3:54 pm
Контакти:

Мнение от iztreshtql »

Момчето добре прави, че си гледа приятелката. Мойта се чуди как да ми изтрие ацц-то :) .
Äåäî Ïîï

Мнение от Äåäî Ïîï »

Dudo,ти си наща Гордост,продължавай с всички сили напред и не го слушай паляка,нека си копа той,и нема се плашиш от никой,поздрави BugsBunny
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

А бекъп ???
So we crawl.
rally
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от rally »

Ало форумните боици играите бре по 24 часа киснете във форума неме караите да му зема ацц-то и да започна да играя аз, които ме познава за какво говоря така че които не е наясно с темата да не коментира.Ако MAX_STORM,AIRCON или ALTAL четат тука поздрави!!!!! iztreshtql - Има един които мисли, тва е игра не начин за живот вие стоите пред копма , гого нека си е**!!!!! :P :P :P :bravo: :bravo: :bravo: :a055:
Äåäî Ïîï

Мнение от Äåäî Ïîï »

rally написа:Цитат(rally @ Apr 25 2007, 07:06 PM)
Ало форумните боици играите бре по 24 часа киснете във форума неме караите да му зема ацц-то и да започна да играя аз, които ме познава за какво говоря така че които не е наясно с темата да не коментира.Ако MAX_STORM,AIRCON или ALTAL четат тука поздрави!!!!! iztreshtql - Има един които мисли, тва е игра не начин за живот вие стоите пред копма , гого нека си е**!!!!! :P :P :P :bravo: :bravo: :bravo: :a055:
Але човека нз кой е форумен боец,май тва си ти,нека не спамим хубавата тема моля,модове да вземат мерки и да изтрият ненужните постове,БЛАГОДАРЯ :a055:
rally
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от rally »

Аз ли съм форумен боец спри неговори глупости бе защитавам човека проблем ли имаш ,ти като нямаш и представа за какво става дума,стои си в църквата и мълчи.КЛЮЧ разбирачите станаха много

Дедо Попе тва ти ли си или бъркам

BugsBunny

2007-25-04 13:06:34 Докладвай

Na kolene ti bix zastanal az...
samo za toz alians
Отговори Изтрий
BugsBunny

2007-25-04 13:06:16 Докладвай

Haide de dai edin alians pls
Последна промяна от rally на ср апр 25, 2007 6:23 pm, променено общо 1 път.
Dudo
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 13, 2007 3:01 pm
Контакти:

Мнение от Dudo »

абе , рали , той не може ли сам да си се защитава ??? стига глупости - който иска играе , който иска ходи по мацки , който иска ходи до тоалетна през 5мин ... кво се карате само ??? :c022: :p140:

PS : моля за 1 бекъп ако може :) мерси
Последна промяна от Dudo на ср апр 25, 2007 6:54 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”