[ARES]In7ruD3r vs [Криеница]LinKoS

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
KrE@ToR
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 25, 2005 9:36 pm
Контакти:

Мнение от KrE@ToR »

X-man написа:QUOTE(X-man @ Apr 24 2007, 12:32 PM)
хубава битка жалко ,че 1/3 кръстите са от мините от Callisto :( демек се лети с наши кръсти ( не върнат ресурс от старият му претежател ) Хубав рециклаж си направил браво
Нали се сещаш, че аз няма нищо общо с това благодаря за святкането. Така или иначе си открадна от моя рец и не претендирам да го връща защото за това съм виновен аз :)
Последна промяна от KrE@ToR на вт апр 24, 2007 11:27 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Petar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
Контакти:

Мнение от Petar »

Ооо извявам се за офф топика .. дано и не смятам да ме наказват .. просто съм го казал ... това е дълг от старият му притежател.. Аз не съм Калисто ... виж ми профила .. ако искаш да научиш нещо. Написах го ,защото други хора незнаят истина за старият му претежател и си мислят ,че ние просто така сме си сложили на инфото в бф "ПРЕДАТЕЛ". Тук ясно написах защо :) . И пак готина битка е станало браво добре си го издебнал момчето това е игра... :) Приятен ден и на двамата и се забавлявайте.

A.C.A.B.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
TUNJO
Редник (Private)
Регистриран: пон окт 16, 2006 8:12 pm
Контакти:

Мнение от TUNJO »

Сево ,момченце знаеш че светът е малък нали ? Предател ще викаш на някои друг бе ,писна ми да ви чета тъпите постове и да не мислите че тая игра е реалният живот а ? В животът си предател не съм бил никога няма и да бъда ,ако имате да ми кажете нещо ,даваите ,имате ми телефона ,ако искате да се разберем като мъже каквито вие не сте ,ще доида да се разберем ако ви стиска ? Стига с тая медиина воина а ? Искате ли малко лаив ? Дам отговора тука го знам ,хахахах ,спрете да ми ядете .......... щото ще ви доида на гости ,и нали знаете кои ви направи саюзчето не си ти бе СЕВО,ИЗВИНЯВАМ СЕ НА РЕДАКТОРИТЕ ЗА ОСТРИЯТ ТОН НО МИ ПИСНА ОТ НАПАДКИ ,КОИТО СА БЕЗПОЧВЕНИ

Gen: Още една обида и ще посетиш библиотеката - имат изгодни оферти напоследък...
Последна промяна от TUNJO на ср апр 25, 2007 5:50 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Petar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
Контакти:

Мнение от Petar »

^ ^ Май май забрави като ти звъняш по няколко пъти да ти кажа ,че съм в София . ААА и да не забравя най-важното Сливен *************. Мисля ,че ти отговорих на първият ти намек. Че го напиша на английки . Gl and hf
Забравих да ти вметна какъвто човек е в играти такъв е и в живота. От мен си имаш игнора другите ако искат да ти го казват ,че също не искат да си контактуват с теб.
Последна промяна от Petar на ср апр 25, 2007 7:25 pm, променено общо 1 път.

A.C.A.B.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
TUNJO
Редник (Private)
Регистриран: пон окт 16, 2006 8:12 pm
Контакти:

Мнение от TUNJO »

Сега да ви обесня накратко ,тои ми е звънял като бяхме в един саюз ,адреса наи вероятно не е точен но това е друг въпрос ,ти може и да се окажеш прав за едно нещо човек къвто е в живота такъв в и в играта а тои моето момиче нямаш маде ,знаем го и двамата а които те е виждал знае за кво иде реч , ще се възползвам от поканата ти сигурен бъди ,а да бе ти ми имаш телефона аз твоят не звани да ти обесня ,оният твоя приятел от сливен иска ли да му ........ още а ?
[X]MasterOfTheWind
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 09, 2007 9:01 pm
Контакти:

Мнение от [X]MasterOfTheWind »

айде спрете бе .
тва не ви е детска градина... Голями хора сте.
Поздрави , [X]BANSHEE!
[color=green]Insomniac: Това, драги, е място за ПОДПИС. Не е място за дискография на разни славни и безславни чалга изпълнители... При ограничение 4 реда твоите 20+ някак... НЕ СЕ ВПИСВАТ. [/color]
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

:lock1:
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на ср апр 25, 2007 7:55 pm, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”