[PITBULLS]oksi -[FEARLESS]bobi_88

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

[X]MasterOfTheWind
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 09, 2007 9:01 pm
Контакти:

Мнение от [X]MasterOfTheWind »

След вчерашната си грандиозна изява на бойното поле окси решава отново да зарадва своите почитатели с поредната си хубава битка :)

[quote=""oksi""]
събуждам се и реших не както всяка сутрин направо да летя към \"i\" , а първо да проверя дали някой съсед не се е успал или пък да си е забравил флотата и резултата е на лице:

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

7209328 метал
7209328 кристали
3604664 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.

П.П: Да бях руса, ама несъм. Защо все забравям че има 12 рунда?[/quote]

[PITBULLS]oksi -[FEARLESS]bobi_88

БЕКЪП
Последна промяна от [X]MasterOfTheWind на пон апр 23, 2007 6:07 am, променено общо 1 път.
[color=green]Insomniac: Това, драги, е място за ПОДПИС. Не е място за дискография на разни славни и безславни чалга изпълнители... При ограничение 4 реда твоите 20+ някак... НЕ СЕ ВПИСВАТ. [/color]
Потребителски аватар
werty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 15, 2007 10:31 pm
Контакти:

Мнение от werty »

Поздравления окси оште 1 супер битка си направила :bravo:
този ми беше касичка.......... са требва друг да си намерим :c022:
....
Потребителски аватар
werty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 15, 2007 10:31 pm
Контакти:

Мнение от werty »

хищник написа:QUOTE(хищник @ Apr 23 2007, 08:25 AM)
екстра битка много хора са почнали да здават багажа в последно време след като има толкова забравени флоти :(

werty то за тебе всички са каси ама само когато си син нали-не че е заяждане ама ни се сърдете дето сипвам сол в раната му :)
А бе еи тревопасно дръж си езика зад зъбките и си траи че БЯХ син радваи се аз просто чаках да стане гравитацията и тогава защо да си рискувам планетата като знам че до няколко дни ше хванеш нулата това ако нямаш мозак в главата си е лично твои проблем и не казваи че и ти небеше син или оправдания ма тои не си беше сменил ника или имах много за учене Винаги има време за учене и за игра. С теб психарите си отидоха да се лекуват :lol: :lol: :lol:
....
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Окси запри се бре ти направи 40-50к тези дни само от рециклажи :bravo: :bravo:
Ако има още някой давай :girl_witch:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
terror_drone
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 21, 2006 3:58 pm
Контакти:

Мнение от terror_drone »

Хора не ме одумвайте така че няма да се разбереме... флотата не е забравена а оставена... мене ако питате има много голяма разлика :c018: Така че не ме мислете мене просто нямам време вече да играя и ако не ме беше бутнал някой до 8 часа щах аз да се разбия някъде :plezZz: Така че не пишете глупости без да знаете историята :unibrow:
Не се страхувай да наравиш голяма крачка. Не можеш да прескочиш пропаст на два малки скока.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128534][/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=3109771][/url]
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

terror_drone написа:QUOTE(terror_drone @ Apr 23 2007, 12:28 PM)
Хора не ме одумвайте така че няма да се разбереме... флотата не е забравена а оставена... мене ако питате има много голяма разлика :c018: Така че не ме мислете мене просто нямам време вече да играя и ако не ме беше бутнал някой до 8 часа щах аз да се разбия някъде :plezZz: Така че не пишете глупости без да знаете историята :unibrow:
ей тва е :lol: човека си бил оставилфлотата,а не е била забравена.няма да говорим,решил човека че му е писнало да играе и я е зарязал вместо да :crazy_pilot:
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
MrBlack
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед мар 04, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от MrBlack »

Браво :bravo: :bravo: Ай прайкай нова флота и :crazy_pilot: :crazy_pilot:

Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Окси всичко под ножо ! Гордея се с тебе !
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”