Хубаво е когато се събудиш...
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
rosen_iliev
- Редник (Private)
- Регистриран: пет май 26, 2006 9:14 am
- Контакти:
Историята на битката не е много интересна, истината е че exzon(97000т.), от време на време има навика да си оставя флотите за неопределено време сами,а аз им се точих много. Тази сутрин със сутрешния чай получавам доклад от NIK(emperors) в който въпросният играч си беше оставил флотите без надзор, веднага тръгнах към него и битката беше факт...
-знам че процентите м иса ниски но това ще се корегира...
http://u3.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=4190912a
(моля за бекъп)
рециклажа е събран благодарение на OBERON и NIK, на който благодаря...
-знам че процентите м иса ниски но това ще се корегира...
http://u3.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=4190912a
(моля за бекъп)
рециклажа е събран благодарение на OBERON и NIK, на който благодаря...
Хубава битка много скаути из тази вселена
Браво на таралежко все пак
Браво на таралежко все пак
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
-
Äåäî Ïîï
-
msk94
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб яну 27, 2007 10:03 pm
- Контакти:
Браво Росенчо,много скаути бре
Ах а защо не приемеш предложението на МАРИЕЛА добро ми се струва 
Последна промяна от msk94 на нед апр 22, 2007 12:26 pm, променено общо 1 път.
[color=red]Нимуй ма гледай от та изплющя [/color]