(Криеница)Дудо - (Пургатори)ДИМЕНТОРА

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Dudo
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 13, 2007 3:01 pm
Контакти:

Мнение от Dudo »

ето 1 от саюза със който сме във война

http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=1146601a

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

691912 метал
691912 кристали
345956 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.

назад съм 300 но си заслужава битката :)
rally
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет авг 10, 2006 11:57 am
Контакти:

Мнение от rally »

Битката е добра ,но загубата е голяма явно ти е трябвал ресурс за да си в ролята на камикадзе!!!!!дигни си процентите на тоя флот са но зле!
iztreshtql
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед мар 25, 2007 3:54 pm
Контакти:

Мнение от iztreshtql »

Хич да не ти пука, че си на загуба... атака и това е. Не може винаги да се "печели". Браво, за мен битката е много добра! Плазми, млазми всичко на б*клука. Вдигни % с една идея.
Äåäî Ïîï

Мнение от Äåäî Ïîï »

1.Поздравления за битката,красота,както обещах на верния другар Дудо,той става зам лидер...
Красота още поздравления :a055:
http://mrmax.hit.bg/dudopirona.html
Ето бекъп
2.Страхливците от Пургатори ще патят много,мисля че сте наясно,че никъде не съм казал,че се отказвам,за жалост ми разбихте малко флота...
3.Успех на Дудо и още много битки срещу ламците от Пургатори :a055:

Ген: Що ли ми се струва, че скоро трябва да връщаш книга в библиотеката?

Дедо ти:Еми нз,освен Библията друго не съм взимал :a055:

Ген: Ако продължаваш в същия дух, ще я посетиш не по собствено желание.
Последна промяна от Äåäî Ïîï на съб апр 21, 2007 11:18 am, променено общо 1 път.
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Браво добре си го зачистил като гледам и хубава флота имаш :bravo:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

От тая битка няма смисъл :)
при 1500к рец, губиш 2100 точки ... по-добре да си беше разпродал на борсата корабите, по щеше да си на печалба :Р
Последна промяна от RoYaL на съб апр 21, 2007 1:35 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Apr 21 2007, 01:29 PM)
От тая битка няма смисъл :)
при 1500к рец, губиш 2100 точки ... по-добре да си беше разпродал на борсата корабите, по щеше да си на печалба :Р
Рояле Рояле само печалбата търсиш ти :c022: била ли такова нещо то след малко и битките ще забранат под предлог че си имаме борса за кораби койте ще ни трябват малко преди и повреме на дм-то :lol: :lol:
Последна промяна от Kisi на съб апр 21, 2007 1:35 pm, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”