[PITBULLS]werty vs. [ WarCraFt ]Hegu

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
werty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 15, 2007 10:31 pm
Контакти:

Мнение от werty »

И така от многото слаби битки през последните два дена най-после намерих и нешто по-добро
гледам го аз как си опставя флота на няколко пъти дневно по 1 час но немога да го ударя шото разликата между реците и крастовете ми енякаде около 40 мин та сношти гедам изгасна кам 11 часа тои обикновено в толко си ляга всяка вечер поснах спаи от първата доклад литват рецитата нямога оште 40 мин литва атаката чакам аз 30 мин докато го ударя легам си за 1 час да починем малко ставам пускам си сеиванче и заспивам на сътринта ставам успал се и гледам че е влязал в 7 часа но маи се е отказал и неможах да му искам коментар :bravo:

битката - http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=1140628a
МОЛЯ ЗА БЕКЪП

рециклажа почти целия си го натоварих

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

611184 метал
611184 кристали
157632 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
147960 газ.
Последна промяна от werty на съб апр 21, 2007 9:39 pm, променено общо 1 път.
....
iztreshtql
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед мар 25, 2007 3:54 pm
Контакти:

Мнение от iztreshtql »

Браво добра битка. Вдигни малко тия 75% :) ... знам, че ти се свиди ресурс за това ама...
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Добро рециклажче е паднало :girl_witch:
Онзи ден ме беше спай ;) жалко че немога да литна със защитата хахаха но ти може да дойдеш :crazy_pilot: таман и аз да си вида процентите че са ми доста зле ;)
Последна промяна от Kisi на съб апр 21, 2007 10:56 am, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
rally
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет авг 10, 2006 11:57 am
Контакти:

Мнение от rally »

Битката е добра 150к газ в небитието , но като пускаш историите си оправи правописните грешки!!!
Последна промяна от rally на съб апр 21, 2007 11:27 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
macumba
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 29, 2006 4:15 pm
Контакти:

Мнение от macumba »

Добра битка и мерси за газта :) За малко цялото, но кво да се прави - не мога стоя нон стоп на ф5 :)
The Deejay's an Alien
Потребителски аватар
werty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 15, 2007 10:31 pm
Контакти:

Мнение от werty »

rally написа:QUOTE(rally @ Apr 21 2007, 11:26 AM)
Битката е добра 150к газ в небитието , но като пускаш историите си оправи правописните грешки!!!
С правописа сам под всякаква критика даже и грешките немоа си открия ко да се праи :lol:
....
.......
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:46 pm
Контакти:

Мнение от ....... »

ем...хубава битка само че такава дума оште няма ,има още,ама айде тук сме да играем не да гледаме кой кво е написал ,нали така де ?
If you want to be rich ,you gat to be a bitch
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”