Краят на килииното училище на ПОПА или

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
ko-staa
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 15, 2006 12:01 pm
Контакти:

Мнение от ko-staa »

[ Purgatory ]gamora vs [ Криеница ]Дедо Поп

Ето че падна и поредния стабилен играч(колкото и да не го харесвахте не мога да си изкревя устата и да кажа че беше ламер)
Историята започна преди около месец когато започна дразгата м/у ДЕДО ПОП и саюз Purgatory,последва обявяване на воина от страна на саюз Криеница при което ние не реагирахме остро но не останахме и безочастни,последваха няколко атаки към играчи на Криеница повечето от тях успешни,но големия казус в саюза беше кой да срази гръбнака на съюза им, със задачата се зае капитан GAMORA и ето че след около 15 дневна обсада крепоста падна :girl_witch: което и очаквах понеже в последния брой на весника имаше интервю с лидера на криеница в което той се изказа доста остро и смело в посока на съюз Purgatory

Дедо Поп, лидер на Криеница:
"трупаме си ресурси и флоти и дебнем песовете от Пургатори" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Еми добре продължавайте да трупате :P

Ето я и битката :dizzy: http://u1.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=4187587a

бекъпче също си имаме : http://purgatory-tribuna.hit.bg/rund5/gamora-max.htm

Откраднати са: 1106788
метал, 176894 кристали,
42718 газ.

Рециклаторите ни успешно
достигнаха целта си и успяха
да натоварят:

3828232 метал
1531768 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
0 метал
2296464 кристали
1914116 газ.

Рециклаторите ни успешно
достигнаха
целта си и успяха да
натоварят:

0 метал
2000000 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
0 метал
296464 кристали
1914116 газ.

лошото е че не целия рец.е прибран но има и такива моменти :a055:
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Отиде му бостаня на мултачето Дедо Поп :lol:

Страхотна битка ;) Браво на Гамора :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Jones
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 26, 2007 12:40 pm
Контакти:

Мнение от Jones »

абе не го подценявайте дедо Поп ако не се откаже ще се завърне.. силата на религията го крепи него.. и са неведоми пътищата божии.. Ако успеее да развие бостаня.. може и да направи нещо тоя рунд.. 120 унита и 400 рециклатора не е кой знае какъв флот :) нищо че това му беше целият наличен :)
Äåäî Ïîï

Мнение от Äåäî Ïîï »

Здравейте,чада мои,може ли да ви попитам нещо?
Спря ми нетас,звънях са сума народец,ма той спи,заразлика от зомбитатаот Пургаторите...Та гледам ги в 2 играете заповядайте там играем цялото семейство,аз,мама,тати абе въобще мултаци...
В 3 също ако ви стиска срещу 21к скаути скачайте...рекорд ще направя :P
Другото което е,ще ми целувате ръце,ще ми целувате и още как,даже ви благодаря че ме отървахте от тез точици,просто очаквайте КРАСОТА от моя страна...след няколко седмици максимум 2/3 :crazy_pilot:
AMIN :girl_witch:
.......
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:46 pm
Контакти:

Мнение от ....... »

Gen: Добре, не разбрахте ли, че лични закани в трибуната не се отправят или трябва да го напиша на няколко езика?
Последна промяна от ....... на пет апр 20, 2007 12:51 pm, променено общо 1 път.
If you want to be rich ,you gat to be a bitch
msk94
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 27, 2007 10:03 pm
Контакти:

Мнение от msk94 »

Бой по унитата,браво! :a055:
[color=red]Нимуй ма гледай от та изплющя [/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”