X VS Insomnia

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

HUN73R
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон яну 10, 2005 4:45 pm
Контакти:

Мнение от HUN73R »

ген. Фон Клинкерхофен написа:QUOTE(ген. Фон Клинкерхофен @ Apr 18 2007, 05:44 AM)
Но според мен ясно се очертава кой наи-много е летял по и-та.. и то си е нормално като влагаш ресурса в мини и скорости да не може да те стигне никой..
Не засягайте болната тема, генерале, защото всички летят по (и)-та, не само двете страни в настоящия конфликт, но и всеки, който може да оцени безплатния ресурс. Все пак те докарват повече печалба и от най-високите мини.

Интересно, след като ръкавицата бе хвърлена и, след това, приета от другарят Сторм, дали ще се стигне до кървава развръзка, в която Фагет ще помете съюзът [X] сам или пък ще бъде неприятно изненадан от поредните пазени тайни... Събитията се очертават интересни.

За момента сапунения сериал, след успешно преструктуриране прерастна в драматични епизоди, на нас ни остава само да чакаме развръзката в брутални екшън минисерии с купища специални ефекти...
tralalaik0
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 26, 2007 11:12 pm
Контакти:

Мнение от tralalaik0 »

аз бих казъл НЕ СЕ КАРАИТЕ ми се БИИТЕ !Значи да започна от там дето казвате че са били миниори грррр грррр гррррр бе вие знаете ли че те с тея високи мини за 1 седмица еще искарат повече боен флот от колкото вие ще крадете за 1 месец а !
не се познавам с саюз Х никуга не сме играли заедно ама се знам с инсомнияците и ще кажа че си играят яко момчетата и ако съм на техно место ИДВАМ И ВИ ИЗРИВАМ нищо лично ама като отивате да обядвате на по голяма маса с по голями чинии си вземете и по големи лъжици за устите ви и стига сте се исказвали неподготвени фагетистия ви каза ясно и право ИДВАИТЕ НА ГЛАВНАТА МИ какво чакате ЛИТВАИТЕ да видиме кои кого,а като гледам повечето мнение КОМПЕТЕНТНИ са на неквиииииии.........
а да казвате те са миниори и ще доидат с мините ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ми ще доидат и ще ви ударят по големите кратуни :)
че някои бил казал на друг тъпак глупак и прочие --хммм я да помисля малко МИ ДА ЩЕ КАЖЕ ти играи по цяла камара часове главата ти кипнала и някой си суля и пуля я те нападат я ти пишат кухи ЛС и некви смотани атаки за 2 САТЕЛИТА ми мнооо ясно ще му тегля и една по солена дори

п.с. Били надменни целият им саюз и некъв такъв виц имаше ми ДА ХОРАТА СА С САМОЧУСТВИЕ В ИГРАТА а не както половината бф на 2 пъти по малко точки си спаиваш некви батковци крадеш ги а те дори не те спаиват
и от цялата история само ще кажа АБЕ НЕКА ИМА ИНТРИГИ БЕЗ ТЯХ ИГРАТА ЗАТЪПЯВА :) аиде наздраве на пилотите и от двата саюза правете интриги и долни номера че да има СЕИРЧЕ :)
и последно

Insomnia *XAHC* 567,923
Insomnia faget 540,943

ЗЕЛЕН X Storm 217,837
ЗЕЛЕН X avani 207,781
ЗЕЛЕН X CallistO 201,011
И ПАК ЗЕЛЕНX ThePredator 180,027
а аз ще ви попитам КЪДЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ С ГОЛ ГЪЗ ТАРАЛЕЖ ДА МАЧКАТЕ ? И НЕ ПИКАТЕ ЛИ В МОМЕНТА СРЕЩУ ВЯТЪРА ?
нищо лично към вас момчета сигорно сте отлични пилоти ама осетите се малко !
Последна промяна от tralalaik0 на ср апр 18, 2007 9:22 am, променено общо 1 път.
Pyro
Редник (Private)
Регистриран: съб мар 24, 2007 2:46 pm
Контакти:

Мнение от Pyro »

Тралалаийчоооооооооооо голема ти много устата бре хахах луд луд луд . :) а да ти кажа относно това дали ги познаваш или не сигорен сам че поне половината ги знаеш ма не и с тези никове :)
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

Извинете ме за офтопика но на калисто това да му е познато?

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

239976 метал
239976 кристали
119988 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.

това е рециклажа от битката .
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
JPS
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
Контакти:

Мнение от JPS »

Aйде почистено... Гледайте да непрекалявате с лъжите обаче ;)

Gen: И обидите също!
Последна промяна от JPS на нед апр 22, 2007 9:37 am, променено общо 1 път.
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
msk94
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 27, 2007 10:03 pm
Контакти:

Мнение от msk94 »

Ах леле какъв скандал стана от една битка,винаги съм си харесвал повече Инсомния но какви са тея глупости дето всички почнахте да пишете,радвайте се на битката бе хора,стига с подробностите...Булфлеет е само игра,а вие тука започнахте да си удряте шамари през РC-тата... :galletos:
А иначе това което фагет (за мен най добрия) предложи на Х-четата да му влизат всичките до един го подкрепям здраво ще се накефиме останалите :a055:
А и аз да попитам нещо,кой играч от топ 15 примерно няма високи мини,отговора е НИКОЙ и не им се подигравайте че са минйори защото с тея мини за 1 ден събират толкова колкото вие за 1 седмица :)
А иначе съюз Х мисля че са от този рунд,но определно се представят добре,ама къде сте трудгали на фагетчо да се отваряте...Човека ви казва че ви чака сичките,а вие какво повече искате??? :c022:
Последна промяна от msk94 на нед апр 22, 2007 1:26 pm, променено общо 1 път.
[color=red]Нимуй ма гледай от та изплющя [/color]
HUN73R
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон яну 10, 2005 4:45 pm
Контакти:

Мнение от HUN73R »

msk94 написа:QUOTE(msk94 @ Apr 22 2007, 01:37 PM)
А иначе това което фагет (за мен най добрия) предложи на Х-четата да му влизат всичките до един го подкрепям здраво ще се накефиме останалите :a055:
Няма да се случи щото всички знаем къв ше е резултата... Хиксчетата тука се поизхвърлиха малко с думите, ама тфа е щото са много надъхани, така трябва, така трябва. :)
msk94
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 27, 2007 10:03 pm
Контакти:

Мнение от msk94 »

Е тетете това е много ясно,ама хора стига сме спамили като луди...
[color=red]Нимуй ма гледай от та изплющя [/color]
sifon
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 20, 2007 2:41 pm
Контакти:

Мнение от sifon »

tralalaik0 написа:QUOTE(tralalaik0 @ Apr 18 2007, 08:49 AM)
Insomnia *XAHC* 567,923
Insomnia faget 540,943
ЗЕЛЕН X Storm 217,837
ЗЕЛЕН X avani 207,781
ЗЕЛЕН X CallistO 201,011
И ПАК ЗЕЛЕНX ThePredator 180,027
а аз ще ви попитам КЪДЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ С ГОЛ ГЪЗ ТАРАЛЕЖ ДА МАЧКАТЕ ? И НЕ ПИКАТЕ ЛИ В МОМЕНТА СРЕЩУ ВЯТЪРА ?
нищо лично към вас момчета сиг - о - рно сте отлични пилоти ама осетите се малко !
тралалайко, оправи си правописа, тогава се бутай къде не ти е работа!

Все пак имаме надежди този рунд да е последният, в който летците по и-та ще са в челото и ще се отварят на истинските играчи!

Не бих искал да коментирам в полза на някоя от страните. Харесва ми, че е станал кършела и е бутната планета, в края на краищата това е играта...

Без да го отправям към никой лично - мисля, че инсомния и арес тоя рунд наистина се оляха от лешоядстване и по-голямата част от тях нямат моралното право да се наричат добри играчи. :c022: Факт!
Много хора забравиха, че играта не е да летиш по ита, а по активни противници. Итата развалят играта и вдигат точките на слаби играчи. Това са думи на самия JPS, които макар и непряко стана жертва точно на това. За тези, които не се досещат ще уточня, че визирам по-голямата част от обкръжението му в инсомния.

Нека това е забележка главно към разработчиците, защото за всички е неприятно когато един добър играч си отива заради недъзите на играта!

Наздраве!
Последна промяна от sifon на нед апр 22, 2007 6:35 pm, променено общо 1 път.
[b][color=#000000][u]misterya:[/u][/color][/b]
Sifon ти капаченце на всяко гърне, ти Сифон на всяка тоалетна ако обичаш спри да спамиш...
Потребителски аватар
Th1eF
Редник (Private)
Регистриран: вт дек 21, 2004 10:41 pm
Контакти:

Мнение от Th1eF »

Точно пък ти да говориш за летене по активни играчи... То ще си проличи.

[color=red][quote="Petkata96"]QUOTE (Petkata96 @ Apr 11 2009, 14:10) Моето искане е да се направи на мястото на скоро спиращата 3 вселена друга вселена,в която няма да има атаки.
Сигурен сам,че много хора ще ме оповаргаят,но ние се караме кой е по-добар,а така с тези атаки не можеш да се развиеш добре.[/quote][/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”