X VS Insomnia
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- Petar
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
- Контакти:
Чета тука глупостите на повечето. Сега Фагет кажи къде искаш да ти се стоварим. Само двама от нас ще те ударим то ти стига.! Казвай къде да идваме.Форумните лъвчета пак се оливат в форума. Елате в играта бре хора на по 7 к енергия !
Последна промяна от Petar на вт апр 17, 2007 6:32 pm, променено общо 1 път.
A.C.A.B.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
- Raid
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
- Контакти:
Не ми се занимава да едитвам и а ви трия постовете тъй ,че моля по-темата вие от 1 бутната планета ще го докарате до % шансове късмет ли е ....Направете си в офф топика темичка и почвайте
Последна промяна от Raid на вт апр 17, 2007 6:38 pm, променено общо 1 път.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Малко Оффтопик тук понеже нямам права да си едитна нещата.
Явно РР е сложил някаква защита на сорс кода на битките затова след като отворите изходния код на страницата копи на цялото съдаржание>отваряте Ноутпада и пействате след това сейввате някъде във ваши комп и променяте разширението на битката от .php на .html, след това остава само да ъплоудвате някъде.Ако на някой новинар му се занимава може да го оправи и да разчисти малко.Тия трибуни не са виждали модераторска метла от амнайста година, га беше голямата зима и вълците пресичаха дунава...
Явно РР е сложил някаква защита на сорс кода на битките затова след като отворите изходния код на страницата копи на цялото съдаржание>отваряте Ноутпада и пействате след това сейввате някъде във ваши комп и променяте разширението на битката от .php на .html, след това остава само да ъплоудвате някъде.Ако на някой новинар му се занимава може да го оправи и да разчисти малко.Тия трибуни не са виждали модераторска метла от амнайста година, га беше голямата зима и вълците пресичаха дунава...
Последна промяна от EvilForce на вт апр 17, 2007 8:55 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Крайно време е и аз да поспама малко
Значи фагет ако е мъж и иска да влезе в боя да зареже класацията и да си срине мините
JPS почва леко да дразни с това негово изкарване на пари.. айде нема нужда да се парадира с това.. то ако ние от Германия почнеме да ви обясняваме кво правиме ще ви се завие свят.. ама нужно ли е?
а на раид да кажа нека си пишат хората остави ги да се изпокарат малко.. пък утре други ден ще минеш с метлата
Raid:yes , general , yes(с две думи : оки доки)
Значи фагет ако е мъж и иска да влезе в боя да зареже класацията и да си срине мините
JPS почва леко да дразни с това негово изкарване на пари.. айде нема нужда да се парадира с това.. то ако ние от Германия почнеме да ви обясняваме кво правиме ще ви се завие свят.. ама нужно ли е?
а на раид да кажа нека си пишат хората остави ги да се изпокарат малко.. пък утре други ден ще минеш с метлата
Raid:yes , general , yes(с две думи : оки доки)
Последна промяна от Jones на вт апр 17, 2007 11:43 pm, променено общо 1 път.
Ако исках да "не зарязвам" класацията - щях да съм конфедерация и този рунд.
Стига писаха хора, които нямат нищо общо със събитията ...
Набиийте ключ на това, че вече наистина започна да става по-зле от биг брадър...
Повече няма да пиша по темата, независимо дали разни смешници продължават да дразнят със заблудените си постове ...
Писва ми от форумни лъвове ... жалки същества, но се множат като цигани ... в българия ... грамотно си пишат, но са си чернички ...
Набиийте ключ на това, че вече наистина започна да става по-зле от биг брадър...
Повече няма да пиша по темата, независимо дали разни смешници продължават да дразнят със заблудените си постове ...
Писва ми от форумни лъвове ... жалки същества, но се множат като цигани ... в българия ... грамотно си пишат, но са си чернички ...
FUCT
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
-
fub4e
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт ное 08, 2005 2:01 pm
- Контакти:
След вчерашните военни действия, след настаняване на две планети до ключовата позиция на JPS с цел премахване на звездите му ( успешно извършена по доста лесен начин), видинската коалиция реагира мигновенно и премести основните си флоти в горещата точка на събитията. След съвещание в съюз Х се реши, че мисията на дадените кординати е вече изпълнена и колониите не са нужни. Флота беше престационирана на по - сигурно и отдалечено място, и всеки започна подготовката си към новите цели за атака. През целият ден шпионските флотили на двата отбора постоянно летяха към двете страни с надеждата някой да направи грешка. След 3 часова почивка Калисто реши да прегледа до къде са стигнали нещата. Както и предположи поради прекалено силната и непосилна по силите на съюз Х флота на Генерал VooK, той я беше оставил на новият кординат. Време беше в действие да се включи оръжие криено и пазено в тайна. Полевите изтребители на два пъти летят до него, завръщайки се с доволно количество пиратски печалби оставайки голямата флота на Генерал VooK почти без ресурс за излитане. Обнадежден от резултата той решава да пробва нещо по -дръзко. Тъй като цялата флота на Генерал VooK е събрана на новосъздадената колония, Калисто веднага предполага, че колониите му ще бъдат беззащитни и опразнени. Няколко шпионажа и неговите мисли се оправдават. Въпреки риска поради по развитите шпионски технологии на Генерал VooK наказателният отряд полита. Мисията е само и единствено с цел трошене и забавяне на играта на противниковият лагер. Поради насъбралата се умора във всички играчи заради дългият вчерашен ден Генерал VooK не се появява и резултата е следният:
[X] Callisto vs [Insomnia] Vook
Опиянен от успешната атака той решава, че лесно ще може да премахне и някоя от другите колонии но за съжаление при повторният смс Генерал VooK се появява в играта. Втората атака е върната, третият пиратски полет е напълно неуспешен.
Военните действия продължават с пълна пара. За днес се очаква преместване на Камикадзе и Блек към новите позииции на Калисто. Дебненето започва да става интересно.
От мястото на събитието за вас предаде фубче
пс: Искам да ви помоля всички да се спре със сополивите истории и латино сериалите. Тази тема съм я създал да оборя "журналистите ни" и тяхната заинтересованост. Ще помествам успешни битки и от двете страни с историята в 100 % истина, така че ако някой разчисти излишният спам ще ви бъда благодарен. Темата ми е да покажа на хората как тим номер 1 и тим номер 4 в класацията, воюват с кораби, а не си чешат езиците.
[X] Callisto vs [Insomnia] Vook
Опиянен от успешната атака той решава, че лесно ще може да премахне и някоя от другите колонии но за съжаление при повторният смс Генерал VooK се появява в играта. Втората атака е върната, третият пиратски полет е напълно неуспешен.
Военните действия продължават с пълна пара. За днес се очаква преместване на Камикадзе и Блек към новите позииции на Калисто. Дебненето започва да става интересно.
От мястото на събитието за вас предаде фубче
пс: Искам да ви помоля всички да се спре със сополивите истории и латино сериалите. Тази тема съм я създал да оборя "журналистите ни" и тяхната заинтересованост. Ще помествам успешни битки и от двете страни с историята в 100 % истина, така че ако някой разчисти излишният спам ще ви бъда благодарен. Темата ми е да покажа на хората как тим номер 1 и тим номер 4 в класацията, воюват с кораби, а не си чешат езиците.
Последна промяна от fub4e на ср апр 18, 2007 5:54 am, променено общо 1 път.
Venturae memores iam nune estote senectae, sie nullum vobis tempus abibit iners.
Каосе номер едно си зачистил си простотиите.. и твоте и мойте..
скоро ще се видим на по бира
скоро ще се видим на по бира
няма по хубаво от устните престрелки.. все пак сме разумни същества можем да мислим и да си даваме мнението.. Дайте да я закрием тая трибуна бре, щом е "срамно" да се пише тук.. Онзи лакокарача.. толко ми се хвали на лична.. една негова битка не съм видел тоя рунд.. еми то не става така бре пфф..faget написа:QUOTE(faget @ Apr 18 2007, 12:41 AM)
Ако исках да "не зарязвам" класацията - щях да съм конфедерация и този рунд.
Съгласен съм напълно.. нереална е не защото играчите на върха са слаби.. напротив най-добрите са може би.. Но според мен ясно се очертава кой наи-много е летял по и-та.. и то си е нормално като влагаш ресурса в мини и скорости да не може да те стигне никой..kaos написа:QUOTE(kaos @ Apr 18 2007, 01:29 AM)
Класацията в този и вид за мен е нереална... Ама това е друга тема...
Последна промяна от Jones на ср апр 18, 2007 5:39 am, променено общо 1 път.