X VS Insomnia

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

fub4e
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 08, 2005 2:01 pm
Контакти:

Мнение от fub4e »

Мили репортери тъй като не знам къде да ви пиша, ще си продължа историята тук. 1 247 :) гореща точка на събитията, който иска може да заповяда и е добре дошъл, остават само 4 места за гледане от първи ред :)

[X] Avani Vs [Insomnia] JPS

Една доста безотговорна постъпка от страна на джи пи ес, която не трябва да се изпуска :crazy_pilot:
Venturae memores iam nune estote senectae, sie nullum vobis tempus abibit iners.
JPS
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
Контакти:

Мнение от JPS »

Преди да пишете мислете, моля...

Секретар на летището

2007-17-04 09:12:36 Докладвай

Флота от [1:247:6] се завърна на доковете на [1:247:1], носейки 84324 метал, 59768 кристали, 1215257 газ.

За интелегентнатаа част от Вас, ще стана ясно какво се прибира 3мин преди удара и ако буфлийта и нета ми работа изправно в това време къде щеше да е съга горкия Авани...

Едит: Да несе чудите ако изникнат 2 ЗНС-та от някъде, просто съм ги разглобил и чакам подходящите майстори да ги сглобът пак :) имаха някакъв проблем в двигателя и оръжейните системи, че нечупеха планетите от раз :(
Последна промяна от JPS на вт апр 17, 2007 7:54 am, променено общо 1 път.
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
Jones
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 26, 2007 12:40 pm
Контакти:

Мнение от Jones »

JPS написа:QUOTE(JPS @ Apr 17 2007, 08:51 AM)
Едит: Да несе чудите ако изникнат 2 ЗНС-та от някъде, просто съм ги разглобил и чакам подходящите майстори да ги сглобът пак :) имаха някакъв проблем в двигателя и оръжейните системи, че нечупеха планетите от раз :(
Еми подходящия майстор съм аз Дж пи ес-е.. ама лошото е че ремонтирам за враговете в момента.. виж ако дадеш по тлъсти надници :) ... може и да ти опраиме 1 звезда

Иначе тва с нета много лошо... ама като си видял че не можеш да нагласиш добре посрещането що не си дигнал звездите?.... или ако проблема е че не се е рефрешнало.. ми тогава трябва да се сърдим на разработчиците на играта че трябва винаги като гламав да се рефрешваш за да не дигаш гевреци и да не ти се появява и изчезва флотата кога си иска :dizzy:
Последна промяна от Jones на вт апр 17, 2007 8:15 am, променено общо 1 път.
biohazard
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет дек 30, 2005 11:55 am

Мнение от biohazard »

Хора...правете бекъпи на тия битки бе, нишо не видях разбрах само, че е съборене планета на JPS. А може да сте сигорни, че Инсомния ще отвърнат на удара, няма да оставят нещата така.. :)
[b][color=darkred]Legends May Sleep But They Never Die[/b][/color]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1172133][/url]
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Браво на съюза Х , добре са се справили от първия път са го оправили :girl_witch:
JPS малко кухи точки не са в излишък :)
Гледам днес още една битка но немога да я отвора :dizzy: , ако може едно бекъп-че :c022:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
faget
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 17, 2006 1:30 pm
Контакти:

Мнение от faget »

Haywire написа:QUOTE(Haywire @ Apr 16 2007, 08:56 PM)
Инсомния ще отвърнат ...с мините си ,внимание! :lol:
Ще отвърна с мините си... не знам дали си от съюз Х, но съм съгласен още след като ми изтече протекцията след един ден да приема флотите на целия съюз Х да ударят по мен съответно секунда след секунда до последния !!! рециклажа е за победителя ...

В дейлито пишат страшни глупости... както винаги несъобразени с нас - от рода на "faget натисна палавкоч", какви са тия простотий бре я се се събудете - този рунд нарочно не съм конфедерация, за да мога да направя повече... мини от миналия ;)

А относно Insomnia и Х
В един момент просто TUNJO реши да напусне Х и се премести при нас... преди това нямаше атаки между нас, но се знаеше, че е единствено заради уважението ни към TUNJO.
Атаките започнаха - без да е имало никакви заговори (тунджата не ни беше давал никаква информация за статусите им, дори не искаше да ги напада).
Хорицата от Х го приемат много "лично" и започват да пишат разни простотий по инфотата си всякаш аз или някой друг има общо с това, че част от играта са и атаките... започват да си мислят, че ние сме лошите герой във филма в който са се вкарали, само защото батмана им е награбил ресурс или JPS лети по някой - аз трябва да чета нелогични инфота ... може ли да го попитам тоя хубавец с какво съм го предал и защо той се явява итригант ?

А относно битките им с JPS - това е част от играта, знс си има шанс и това е ... играта не е зачела кацането на кръстосвачите и за това 2-рата битка е била с обратен резултат ... нито съм тръгнал да плуя, нито ниощо, а тези дето сега пишат пълни простотий по-добре да замълчат, защото изглеждат смешни и жалки !
FUCT
JPS
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JPS »

Любиния ми юзър е Фолен, но все пак повече от нещата му са верни. Рояле, пич ми, като незнаеш кога знс бута планета, недей да ми правиш офф топик.

При наличието на 2 знс-та шанса да се бутне планета е 6% т.е. онова място където пише ЗНС(Шанс: 1%) показва в какви граници е шансът.
От 1% до 6%(Ако изпише някой от тези проценти в онова място което посечих) - Планетата пада
От 7% до 16% - бута сгради

Намери ми рояле битка където със 2 ЗНС при шанс 30% бута планета !

@Киси, ти която обичаш да прецакваш чужти акайнти, ти която едни координати неможеш да нацелиш, къде ли ми тръгнала да ми обясняваш че някой ме е оправил? Че са ми направили около 10к кухи, браво бе... голямо посижение ! Както каза фагет, тея които неразбират от играта да замълчат !

Едит2: Защо калисто избяга от горещата точка? Никой незнае...
Последна промяна от JPS на вт апр 17, 2007 2:24 pm, променено общо 1 път.
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

@JPS : говорите само за едни комплекси и едни години , ааа и нещо кой колко е играч е окай то ще си проличи :girl_witch: и аз мойте бакии съм си оправил а ти твойте ?? Мне ?? Еми тогава си мълчи гъсок ламаф , 3-5секунди еми оправи си нет от магазина всичко по левче какво искаш да ти хвърчи нета ли ?? хахаха заблудата във Видин е била голяма (знам ,че учиш в София и глухия и слепия разбра) !
Ти се яви голям критик а всъщност видя какъв се оказа :lol: подари си акк-то във вселена 2 сега е времето и сега и това да си подариш , айде у лево !
ЗАЩО НЕ СИ НАКАЗАН ?? АА ДА ПОЗНАВАШ СЕ С АДМИНИТЕ , ЯСНО !
Последна промяна от Kisi на вт апр 17, 2007 3:23 pm, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
JPS
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JPS »

Колкото се познавам с админите, толкова се познавам и с майкати.

Прави си изводите сама...

Едит: Знам че момичетата сте малко зле с мисленето, но ще ти кажа. Аз ацц-то и в 1ва щях да си дам, но реших да помогна на съюза си. А защо съм го дал ли? Еми ако ми провериш даначната ми декларация ще разбереш че аз права повече пари от колкото цялата ти рода взети заедно...

А понеже дразниш и неспазваш и елементарни правила за писане, мисля да станеш читател малко, а?
Последна промяна от JPS на вт апр 17, 2007 3:36 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
zl0b1l
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 26, 2006 11:16 pm
Контакти:

Мнение от zl0b1l »

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА БИТКИТЕ.ЖАЛКО САМО ЗА ЖПС БЕШЕ МНОГО ДОБЪР ИГРАЧ НА ИНСОМНИЯ.СЕ ПАК ТОВА Е САМО ЕДНА ИГРА. :P :P :P
[b]2bThe1 TeaM[/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”