Риск Печели,Риск Губи! :)

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Ето как се състоя и първата ми битка изобщо като член на руукис :) Както знаете-след разпадането на Шахманияк всички се разпръснахме-някои отидоха в Тамплиери,някои в Paramount,други си направиха свой съюз... Аз реших да пробвам как е в Руукис :) :c022: Ето и историята на битката:
Ден 14,месец четвърти,година 2007.Майор НикСтрайкър наблюдаваше с трепет как неговата флота летеше към врага... За съжаление той влезе и майорът плю нервно в земята-беше похарчил 100к газ да литне и така да стане... Остана само с 40к газ...
Ден 15,месец четвърти,година 2007: Олимпиада по математика ангажира цялата сутрин,което принуди майорът да си пусне дълъг сейв... Следобед-атаки по миньорчета,отново незначителни опити за зануляване... Малшансът не напусна НикСтрайкър през целият ден... Всички ресурси,които отркадна от "миньорчетата",съдържаха само метал и кристали,но от газ и помен нямаше... И така-вчера към полунощ майорът реши да си потърси някого,когото да нападне на сейвън... Претърси цялата 5-та галактика и не намери никой подходящ-8 човека се бяха окопали яко с х малки щита и у гауса,други 10 пък бяха пуснали протекция,още 5 бяха в мод,а останалите рефрешваха през половин час... Случайно попаднах на колонията на макларън в пета и забелязах,че не е влизал от 12:00 часа на обяд... След спай на главната му планета(беше мн трудно да го шпионираш-отново малшанс-20 изпратени сонди,3 срутени,16 показаха само ресурс и една показа и флотата)-с моите 60к газ имах само една възможност-атакуващ сейвън... Похарчих 58к газ при пускане на бойната флота на 50%-смятайте за какво си говорим :( Останах без газ даже да си сейвна останалата флота,затова трябваше да сменям 12к метал за 3к газ :) Пуснах рециклаторите и останалата флота и легнах :) Всъщност-ако атаката не беше успяла щях да остана без никаква газ на следващият ден и вероятно и без сейвън, а знаете до какво може да доведе това.За радост защитникът не влезе по нощите и ето какво се случи:
БИТКА
Рециклаторите:
Секретар на летището
2007-16-04 04:07:09 Докладвай

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

611048 метал
348952 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
0 метал
262096 кристали
305524 газ.
Останалото за хиените... Колкото и да е странно-като погледнах на координатите на защитника тази сутрин,видях че рециклажът още си стои О_о. Остатъка де... Който го вземе има да ме черпи една бира! :a055: И накрая искам да поздравя защитника за прекрасната флота,която имаше-беше на 6.5к точки... Аз бях на 11к точки преди битката ако това ви интересува... Бързо възстановяване на защитника и това е само игра!
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
rally
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет авг 10, 2006 11:57 am
Контакти:

Мнение от rally »

Битка с много добра печалба за нападателя!
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

Добра битка :bravo: :bravo: .Предлагам да напишеш и книга ;)
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Потребителски аватар
dedek
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 27, 2006 12:54 pm
Контакти:

Мнение от dedek »

браво, страхотна битка!заслужава бекъп от мен
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

10x за бекъпа! :) Ето и коментара на защитника за случилото се:
mclaren:Evala batka ! aide priqtna igra!
Аз го поздравих за доброто държание след битката и му пожелах бързо възстановяване,на което той ми отговори:
mclaren:ee nqmah net i za tova ... no
nqma kak :) az si iztrivam acc-
to :)
С тези няколко съобщения считам историята около битката за завършена :) А и който си взе останалия рециклаж да се обажда :) :c022: :a055:
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”