[Бегълците]T-Bag -[UNIUNEA]Astarte

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

[X]MasterOfTheWind
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 09, 2007 9:01 pm
Контакти:

Мнение от [X]MasterOfTheWind »

Нещо като официален говорител на този съюз се явявам , но както и да е .
днес ще ви покажем още 1 битка...

[quote=""M.Scofield""]
Здравей .Днес ще ти дам 1 битка на моя много добър приятел и член -беглеца T-Bag..
Както знаете това момче ,ако можем така да го наречем , е много брутално.. Бие без да му мигне окото . но нека той ти разкаже :Р.Радвам се ,че помогнах..Тука съм зает ,че летят некви знс-та от злокобни ..Хайде оставям те[/quote]

Ето и историята от самия Тиодор Багуел..

[quote=""T-Bag""]ТВА момче го дебна от 4-5 дена .Винаги е дълго офлайн и когато аз литна той веднага влезне .Кофти късмет ..И днес сутринта реших че е време за удар.Казах на МС и той пусна рецките ,аз атаката . От полето оставаше малко газ и след рецките на МС минах аз . Добра битка се получи..Ала бала ;) .. [/quote]

Рециклажа е събран от М.Scofield и T-Bag
MS - Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

3724032 метал
3724032 кристали
151936 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
1710080 газ.

T-Bag -Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

0 метал
0 кристали
1710080 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.

[Бегълците]T-Bag -[UNIUNEA]Astarte

Бекъп
[color=green]Insomniac: Това, драги, е място за ПОДПИС. Не е място за дискография на разни славни и безславни чалга изпълнители... При ограничение 4 реда твоите 20+ някак... НЕ СЕ ВПИСВАТ. [/color]
Потребителски аватар
MrBlack
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед мар 04, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от MrBlack »

Тоз пич и аз го бях удрял тоя рунд :) Браво :bravo: :bravo:

Постоянно флотата си му седеше на планетата..и пак щях да го ударя ако не ми беше позеленял :(

Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Браво хубав флот имаш :bravo:
Тези нашите съседи май няма да се научат що е то савен и с каква цел се прави :) докато го проумеят бой :P
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”