[Бегълците]M.Scofield- [ City Watch] Sir_Samuel_Vimes

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

[X]MasterOfTheWind
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 09, 2007 9:01 pm
Контакти:

Мнение от [X]MasterOfTheWind »

Тука ми дават да пусна 1 добра битчица ..
Битката м/у играчи от 3та вселена ,2ма добри играчи. на доста точки . на по над 150 к ...
Всяка такава битка е интересна ..
[quote=""M.Scofield""]
Здравей . Сега ще ти разкажа набързо историята..Гледам си аз наоколо .. искаше ми се отдавна да ударя някой , но няма кой . аз съм с много нисък спай ,какво да се прави :D...и забелязвам играча Самюел Веймс излязъл от мод . Спайвам го тук ,там , навсякъде и виждам флотата.. Ума ми проработи бързо ,сметнах на ум горе долу :lol: :lol: .. И горе долу правилно се оказа всичко.. 1во го ударих на 1 колония леко...После литнах към главната ,рецките минават след удара - 7 секунди .
всичко сметнато идеално.. до някъде! защото остана газ , но какво да се прави - ще видим кой ще я вземе :) ...Поздравления на Самюел Веймс ! Искам само да кажа ,че това категорично не ми е цялата флота . имам още доста ;) ... .)...Евала на веймс.найстина невероятен и достоен играч!И за финал ще кажа - This Battle is only the beginning!..дано е правилно..!![/quote]

[quote=""Sir_Samuel_Vimes""]Dnes vliazoh s namerenie da priklu4a s igrata si v tazi vselena, i bez tova sym v mod ot 2 meseca. M.Scofield beshe naj-byrz.
Pozdravlenia za bitkata[/quote]

[Бегълците]M.Scofield -[City Watch]Sir_Samuel_Vimes

БЕКЪП
Последна промяна от [X]MasterOfTheWind на съб апр 14, 2007 6:56 pm, променено общо 1 път.
[color=green]Insomniac: Това, драги, е място за ПОДПИС. Не е място за дискография на разни славни и безславни чалга изпълнители... При ограничение 4 реда твоите 20+ някак... НЕ СЕ ВПИСВАТ. [/color]
whynot
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 07, 2007 6:29 pm
Контакти:

Мнение от whynot »

Браво шефе добра битка успех и за напред :crazy_pilot:
[url=http://s1.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=26009]Това е истината ;)[/url]
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

Тук ми намирисва на малка имитация след като се изтрих :) ,но живи и здрави ,пич щом не излагаш ника и правиш добри битки само тека :c022: :a055:
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Потребителски аватар
Sagittarius
Редник (Private)
Регистриран: съб фев 11, 2006 3:10 pm
Контакти:

Мнение от Sagittarius »

Ами не исках уговорена битка - който е най-бърз, той да намаже :)
Приятна игра на всички в тази Вселена до края! :a033:

Поздрави,
Sagittarius
(Sir Samuel Vimes)
Потребителски аватар
BacardiBreezer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет мар 30, 2007 12:50 pm
Контакти:

Мнение от BacardiBreezer »

добре бе зоопарков че попрайм резултата :dizzy:

ВЕЛИКОЛЕПНА ПРЕЛЕСТНА НЕЗАБРАВИМА УМОПОМРАЧИТЕЛНО ДОБРА БИТКА МНОГО КЕФИ САМО ТАКИФИ ДА ПРАЙШ КАСОК ТАКЪВ!

доволен ? :lol: :lol:
Последна промяна от BacardiBreezer на нед апр 15, 2007 11:28 am, променено общо 1 път.
Носим цайси проблем!?
[00:22:07] Vorhees каза: е**ам са ,знаеш че те обичам много
[02:03:48] Георги каза: важно е да си рокер и да ти смърди (тука аз цензурирам и няма да кажа патката ами оная работа :lol: )
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

BacardiBreezer написа:Цитат(BacardiBreezer @ Apr 15 2007, 08:58 AM)
много добро :p140:
Аз незнам дали носиш цайси, ама ако ги носиш, с тях земи да прочетеш правилата на Трибуната !!! Рам пише "Не се толерират мнения с по 1-2 думи и няколко емотикона".
ПП-битката е много добра, супер, направо невероятна, немам думи, невероятни флоти и на двамата ! Просто всичко е 10/10, невероятно отново !!! Само такива битки да има, да има занулени и разплакани, това е играта ! Само да питам-да не M.Scofield да е Vorhees ? Защото имам леки съмнения.
Последна промяна от Maimuna на нед апр 15, 2007 9:03 am, променено общо 1 път.
So we crawl.
whynot
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 07, 2007 6:29 pm
Контакти:

Мнение от whynot »

CooL написа:Цитат(CooL @ Apr 15 2007, 07:41 PM)
Аз незнам дали носиш цайси, ама ако ги носиш, с тях земи да прочетеш правилата на Трибуната !!! Рам пише "Не се толерират мнения с по 1-2 думи и няколко емотикона".
ПП-битката е много добра, ама да не M.Scofield да е Vorhees ? Защото имам леки съмнения.
а не знам дали носи цайси ама по темата имаш точно 3 думи така че моля те седи там
[url=http://s1.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=26009]Това е истината ;)[/url]
.......
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:46 pm
Контакти:

Мнение от ....... »

Ем... битка е добра,само че ,за играчи на по над 150к не е добра ,с такава флота защитника си е за никъде....Или може да е такъв флота..еми да то 3-та обезлюде нема кой да играе сичко дойде по 1,2 и харда ,там на тея точки вадат сума ти кръстове над тея тук... :dizzy: :lol: :lol: :dizzy:
If you want to be rich ,you gat to be a bitch
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”