http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=898103a това е битката
съжалявам че не съм написал история но то наистина си няма история а да измислям не обичам
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
sashku написа:QUOTE(sashku @ Apr 14 2007, 11:57 AM)
до последната газся пак ще строя . и пак ще строя и пак ще дебна
![]()
оффтопик // ей вие от Питбулс ли сте кви сте . лидера ви само знае да нарежа да заплашва и т.н. още преди 2 седмици ми се беше заканил и до ся нищо не видях от него . това стана след като занулих някъф маняк от неговия съюз , ако не се лъжа май беше werty не помня ся точно . Ай кат са научете да играете и спреде само да лаете а да играете земете са обадете и може да повоюваме , че така за смях ставате , като някои циркприятна игра на всички
![]()
моите поздрави за нападателя,добре си се охранил,по на тама werty като се дигне да има какво да си мезва,ако успее да те занули лично ще приготвя масата ,сичко както си му е реда ракиика салатка иsashku написа:Цитат(sashku @ Apr 14 2007, 11:57 AM)
до последната газся пак ще строя . и пак ще строя и пак ще дебна
![]()
оффтопик // ей вие от Питбулс ли сте кви сте . лидера ви само знае да нарежа да заплашва и т.н. още преди 2 седмици ми се беше заканил и до ся нищо не видях от него . това стана след като занулих някъф маняк от неговия съюз , ако не се лъжа май беше werty не помня ся точно . Ай кат са научете да играете и спреде само да лаете а да играете земете са обадете и може да повоюваме , че така за смях ставате , като някои циркприятна игра на всички
![]()