Не обръщайте темата на чат...Пак си е клане работата,но както и да е... Искал да даде пример-мислиш,че никой не знае как се правят битки и даваш пример?! Тцтцтцтцтц...

Освен да дадеш пример как да се посмеем... Все битки,в които загубата се покрива само от метала... Просто ако ще се правиш на Бате Енчо или там какъвто беше оня палячо-не е тука мястото!
Едит:Ех Арабелчо-мн си вярваш моето момче...

"не се правя на интересен"-това за хита на сезона ли е?!

И искам да те попитам нещо-знаеш ли как се влиза в ТОП20? С битки? Грешен отговор... С мини... А тъй като ти си "най-големият биткаджия за всички времена"-ясно ми е къде си класиран...Аз не съм вдигал мините си над 20-то ниво-просто защото играя за удоволствието от играта а не за статистика..."Въпросът е друг"-кой е той тогава?
МАРИЕЛА-защо да слагам всичките си битки тук?! Мисля,че знаеш как се правят битки,както и почти всички във форума-защо "да давам образец"-само по себе си е смешно и банално... Трибуната е за "най-добрите битки от вселената"-поне така беше едно време-това че сега не пише е просто резултат от занемаряването на трибуната през последната половин година...