[ ЙО-ХО-ХО ] ARABEL vs [ Fellowship ]Мамут

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

ARABELL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб авг 19, 2006 8:46 pm
Контакти:

Мнение от ARABELL »

Два пъти не успях да го ударя,но забелязах че влиза през 40 мин и пуснах рециклаторите на късмет.Явно чакаше сейва и не внимаваше и се получи това: http://arabel.free.bg/arabel1.html Не можах да му хвана цялата флота ,но съм доволен и на това.

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

233296 метал
233296 кристали
116648 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.

И не си мислете че поствам битки от самолюбие,искам да дам пример!Очаквай неочакваното! :a055:
Последна промяна от ARABELL на пет апр 13, 2007 6:29 pm, променено общо 1 път.
ARABELL
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от ARABELL »

МАРИЕЛА написа:Цитат(МАРИЕЛА @ Apr 12 2007, 10:14 PM)
Браво,давай пример на децата как се играе-с бой а не с мини :crazy_pilot:
Аз давам пример ама...на инфото пише че е на 30г!
ARABELL
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от ARABELL »

МАРИЕЛА написа:Цитат(МАРИЕЛА @ Apr 12 2007, 10:22 PM)
Е,пак е дете-поне на маика си и на баща си де :lol: :lol: :lol:

Права си,не се бях сетил! :P Когато изключиш всичко невъзможно,това което остава,трябва да е истината! :a055:
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Не обръщайте темата на чат...Пак си е клане работата,но както и да е... Искал да даде пример-мислиш,че никой не знае как се правят битки и даваш пример?! Тцтцтцтцтц... :lol: :lol: :lol: Освен да дадеш пример как да се посмеем... Все битки,в които загубата се покрива само от метала... Просто ако ще се правиш на Бате Енчо или там какъвто беше оня палячо-не е тука мястото!
Едит:Ех Арабелчо-мн си вярваш моето момче... :lol: "не се правя на интересен"-това за хита на сезона ли е?! :lol: И искам да те попитам нещо-знаеш ли как се влиза в ТОП20? С битки? Грешен отговор... С мини... А тъй като ти си "най-големият биткаджия за всички времена"-ясно ми е къде си класиран...Аз не съм вдигал мините си над 20-то ниво-просто защото играя за удоволствието от играта а не за статистика..."Въпросът е друг"-кой е той тогава?
МАРИЕЛА-защо да слагам всичките си битки тук?! Мисля,че знаеш как се правят битки,както и почти всички във форума-защо "да давам образец"-само по себе си е смешно и банално... Трибуната е за "най-добрите битки от вселената"-поне така беше едно време-това че сега не пише е просто резултат от занемаряването на трибуната през последната половин година...
Последна промяна от Nicson The Fearless на пет апр 13, 2007 5:08 am, променено общо 1 път.
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
ARABELL
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от ARABELL »

Nicson The Fearless написа:Цитат(Nicson The Fearless @ Apr 12 2007, 10:45 PM)
Не обръщайте темата на чат...Пак си е клане работата,но както и да е... Искал да даде пример-мислиш,че никой не знае как се правят битки и даваш пример?! Тцтцтцтцтц... :lol: :lol: :lol: Освен да дадеш пример как да се посмеем... Все битки,в които загубата се покрива само от метала... Просто ако ще се правиш на Бате Енчо или там какъвто беше оня палячо-не е тука мястото!

Въпроса е съвсем друг, и не се правя на интерсен!Я кажи:Кое ти е най доброто класиране в играта?И играеш ли я въобще?!
[X]MasterOfTheWind
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 09, 2007 9:01 pm
Контакти:

Мнение от [X]MasterOfTheWind »

Оф стига сте спамили бе.
Арабел - ти що не си направиш 1 тема , кръсти си я Арабел и си поствай само там кланетата??
и със мариела си спамете колкото искате , щото то няма мирки , кю-та , скайпове и прочие!...
[color=green]Insomniac: Това, драги, е място за ПОДПИС. Не е място за дискография на разни славни и безславни чалга изпълнители... При ограничение 4 реда твоите 20+ някак... НЕ СЕ ВПИСВАТ. [/color]
Потребителски аватар
killerloop_92
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 27, 2006 10:34 pm
Контакти:

Мнение от killerloop_92 »

Клане :a055:
[b][color=red]KillerTeam FOREVER !!!!!! [/b][/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”