Резултатът би бил няколко остроумни коментара от неособено остроумни хора (като мен) и последвало изтриване или заключване.blood_dodo написа:Цитат(blood_dodo @ Apr 12 2007, 07:34 PM)
хипотетична ситуация - трия сички мнения освен това на автора и местя в лафче - от там да я пренасочват където искат, защото не виждам в коя трибуна може да се сложи. Какъв би бил резултата?
Доклади
- small_elf
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед сеп 17, 2006 2:45 pm
- Контакти:
Ай ем бак!
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
"Onq moderator napravi tova, tova, tova, uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,blood_dodo написа:Цитат(blood_dodo @ Apr 12 2007, 07:34 PM)
хипотетична ситуация - трия сички мнения освен това на автора и местя в лафче - от там да я пренасочват където искат, защото не виждам в коя трибуна може да се сложи. Какъв би бил резултата?
Мнението би копирало автентичното поведение на ревящите, включително правопис, език, емотикони и цензурирана част.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
Picaroon
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет яну 27, 2005 7:11 pm
- Контакти:
TheBeast написа:Цитат(TheBeast @ Apr 12 2007, 06:50 PM)
Единственното което мога да ти кажа,че моето величие поне служи за нещо.Аз казвам,че на това не му е мястото тук. (мое мнение).Аман от тъпи хора.Когато хера,реши,че АЗ не си върша работата тогава няма да бъда модератор.Ех,поне един си върши работата в този раздел коректно.Ако някой каже че съм бил некоректен и неоткрит също може да си завре думите............нататъка знаете![]()
За какво служи величието ти няма да коментирам,то се вижда.А дали си вършиш работата незнам,но съм сигурен че да обиждаш потребителите не влиза в задълженията ти.И без да ме познаваш ще те посъветвам да не даваш коментар дали съм умен или не.На модератор да отправиш критика за нещо е все едно му бъркаш в ....
Народна поговорка: ако жената е зла, като кучка, вероятно мъжът се е прибрал пиян като свиня.
- Sabret00th
- Майор (Major)
- Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
- Контакти:
Първо : Ако преместите темата в Лафче има вероятност да ни я пратят обратно.
Второ : Никой не е казал СЕРИОЗНО че ще трие произведения, просто изказваме мнение.
Второ : Никой не е казал СЕРИОЗНО че ще трие произведения, просто изказваме мнение.
Последна промяна от Sabret00th на пет апр 13, 2007 7:12 am, променено общо 1 път.
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]