http://www.vlge.net/1/bulfleet2/1.htm
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
208739 метал
151261 кристали
0 газ
На тези координати останаха:
0 метал
57478 кристали
104369 газ.
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Незнам дали те дразниме ако те просто не влизаи в наштите теми какав е проблема.nikname написа:QUOTE(nikname @ Apr 12 2007, 01:45 PM)
Абе не знам какво ама PITBULLS прекалено много се изхвърлят със всичките си коментари и ме дразнят вече.Браво на нападателя разбил е 15 кръста и няколко хартиени корабчетаОп забравих че има и няколко спиидърчета и малко изтребители и двойно по-слаби атакуващи проценти за защитника.
Я ми виж боините точки и ми се извиниnikname написа:QUOTE(nikname @ Apr 12 2007, 06:23 PM)
Ахаха ти добре ли се е?2 седмици по-късно е почнал и флота да му е добър?Няма и 6К точки за това време през което е играл.То ако става за въпрос и мен ме нямаше цяла седмица по едно време не съм влизал дажев играта ама пак съм си доста точки над него.А и да не говоря че 2 седмици по-късно като почне вече ще има неактивни ще има каси ще има хора който не са влизали сумати време с огромни количества рес за тези точки и да е още на толкова точки?Съмнява ме е поне ако е малко активен и изобщо прави други атаки освен тази.Не ми се занимава с глупости и да обсъждам подобни работи.А иначе как да влизам в други теми като в трибуната има само всякакви битки на вашият съюз и на още един двама играчи.
Е да,виждам тогава сигурно на теб ти е единствената тази последната битка щом си направил повече боини точки пък си само с 6к такива....но както и да е,предлагам да несе ояждаме ...все пак тази част от форума е всеки да си покаже битките,без значение с колко точки си и с кои си се бил...аз с 6к точки немога да разполагам с 600кръстосвача НАЛИ?nikname написа:QUOTE(nikname @ Apr 12 2007, 06:30 PM)
Ехе какво да ти гледам бойните точки?Малко над 4К са и какво?
Аз направих повече с последната си битка само.