Просто за мааалко по-реален Булфлийт
- small_elf
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед сеп 17, 2006 2:45 pm
- Контакти:
Съжалявам обаче е неприемливо.Просто никой не е казал че играта е супер реална - даже може и администраторите да го потвърдят.
П.С.Пък и не ми харесва.
П.С.Пък и не ми харесва.
Последна промяна от small_elf на чет апр 12, 2007 9:11 am, променено общо 1 път.
Ай ем бак!
- Mor7aLSho7
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 9:38 am
- Контакти:
- ogunche
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон яну 15, 2007 2:02 am
- Контакти:
Това описание ме радва максималноCLASSIFIED написа:Цитат(CLASSIFIED @ Apr 12 2007, 10:25 AM)
Ето ви реален отговор - мините са под земята, соларните панели са някъде около мините, а мините са намират на определено разстояние от града. Фабриките за роботи и тертети заедно с корабостроителниците са достатъчно защитени за да издържат на ядрен удар. Складовете за ресурс ... еми след като са складове и те са защитени. Корабостроителницата е прекалено важно учреждение за планетата ... следователно и то си има своята защита срещу такива удари. Търговския и изследователския центрове ... еми също защитетни. И единствените сгради които не са правени да издържат на бойни удари това са "палатките, магазините блоковете кооперациите". Точно за това ЗНС иска гравитационните ... защото независимо от коя част на планетата се намира тя смачква гравитацията/става повече от 9.8ж/ и така на произволен шанс бута другите![]()
[code][18:14:07] Machoni каза: особено като са в мод ме трият нон-стоп
[18:14:14] Machoni каза: влизат, трият ме и после пак мод
[18:14:17] Machoni каза: железни са[/code]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1161385][/url]
[18:14:14] Machoni каза: влизат, трият ме и после пак мод
[18:14:17] Machoni каза: железни са[/code]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1161385][/url]
- Mor7aLSho7
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 9:38 am
- Контакти: