[KT]dadadadada VS [Purgatory]seazar

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

JPS
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
Контакти:

Мнение от JPS »

[KT]dadadadadaVS[Purgatory]seazar

Само това ми беше предоставено, но ако нападателя или защитника имат желание да предостават повече информация, с удоволствие ще я сложа
Saezar написа:QUOTE(Saezar @ Apr 10 2007, 04:16 PM)
здрасти,ами давам ти моя коментар, макар че тоя рунд уж нямаше да слагам битки в тоя форум Накратко, предложи ми да се сбием и аз приех.Нямах толкова газ,затова литна той...смятам че се поучи едно от най зрелищните мелета досега..това е, рециклажа беше около 12 милиона,аз напълних мойте рецки, другото го взеха хората с които той е говорил..полето из4езна
за 7-8 секунди..добре са си свършили работата..само ме съмнява къде ще отиде тоя рециклаж като му го върнат,ако може да се проследи цялата работа няма да е зле откъм fair play..9 имл рециклаж са си 9 милиона..това е..предишни контакти с този играч не съм имал..добро запознанство се получи
Последна промяна от JPS на вт апр 10, 2007 2:40 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
tushez
Редник (Private)
Регистриран: пон яну 15, 2007 11:59 pm
Контакти:

Мнение от tushez »

Много добра битка. Браво баце! Разцепили сте мрака :a055:

Който е взел рециклажа да си признава!
rampag3
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 15, 2006 1:04 am
Контакти:

Мнение от rampag3 »

tushez написа:Цитат(tushez @ Apr 10 2007, 04:18 PM)
Много добра битка. Браво баце! Разцепили сте мрака :a055:

Който е взел рециклажа да си признава!
Битката си е БИТКА(с главни б)

Кой взел - взел. По нататък нямате работа. Ресурса няма да се използва за наливане - това да е ясно. Да... сигурно ще драсне комент за битката по-късно!
Последна промяна от rampag3 на вт апр 10, 2007 3:24 pm, променено общо 1 път.
[b]Otmastitel - My Teacher[/b]

Да, ако си ДЕБ*Л ще ми направиш забележка, че пише А, а не Е!
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Добра битка брано seazar :) аз се чуда защо ме пита за рецки преди да легна :crazy_pilot:
Хмммм , сега ако този аккаунт изчезне вече се знае къде е отишъл рециклажа има време ще се разбере :c022:
Аз такива уговорени битки точно не бих приел заради тази опасност от рециклажа :girl_witch:

JPS: Знаеме за тебе и трудноста за въвеждане на координати/Без да се обиждаш :) /
@JPS : Всеки прави грешки , нормално ? Ти като учиш право сигурно неправиш грешки ? Хмм ?
JPS: Това беше в кръга на шегата бе ;)
@JPS : знам бре ламе :P
Последна промяна от Kisi на вт апр 10, 2007 7:25 pm, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
tushez
Редник (Private)
Регистриран: пон яну 15, 2007 11:59 pm
Контакти:

Мнение от tushez »

И който е свил реца, е поне да го използва за мирни цели :c022:
Потребителски аватар
wip
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 08, 2005 9:56 pm
Контакти:

Мнение от wip »

Невероятна битка :a055: отлично изпълнение на rampag3 :k014: Не веднъж се е доказал, че е истински килър и продължава да ме удивлява :a013:
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Бъгс Бъни написа:QUOTE(Бъгс Бъни @ Apr 10 2007, 07:23 PM)
rampag3,моите уважения,знаем се врагове сме били и преди и сега,чудесна организация :a055:
чудесна флота и още по-хубава битка...поздрави МрМах,и важното е че Пургаторците падат,един,по един :crazy_pilot:
ти май не виждаш добре кой е паднал, играй си вселена 2 ,че ще дойда за теб там, да видиш хубаво ли е...вече ще взема да си записвам,че много отворковци станахте, не мога да ви запомня всичките и ще взема да забравя някой...
Последна промяна от seazar на ср апр 11, 2007 2:34 am, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Потребителски аватар
direktor
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 08, 2006 10:42 pm
Контакти:

Мнение от direktor »

rampag3 написа:QUOTE(rampag3 @ Apr 10 2007, 04:23 PM)
Битката си е БИТКА(с главни б)

Кой взел - взел. По нататък нямате работа. Ресурса няма да се използва за наливане - това да е ясно. Да... сигурно ще драсне комент за битката по-късно!

Ако рециклажа не е при този който го е направил, а го вземе някой друг, това се смята за НАЛИВАНЕ.
Админите трябва да проверят :ok:
Относно нападателя - направо се е самозанулил :lol:
Миналия рунд почти целия килъртим беше делнат, защото я мултита, я бъгери и т.н., а за същия rampag3 който беше хем на училище във Видин, хем студент в Бургас нямам думи и няма да го коментирам.

Като за край пожелавам на всички приятели и врагове приятна игра, много и хубави битки.

JPS: Неси прав за рециклажа. В такъв случай половината булфлийт са били наливани ! Направо наказания за топ100, а?
Знаеш ли колко пъти съм получавал ЛС от сорта "Ще има рециклаж на Х:ХХХ:ХХ в У:УУ:УУ моляте да ми го прибереш и да го върнеш". Аз кво да го нелета по него ако неискам да му го върна ли? Става въпрос за умишлено самозануляване като единствената цел е да се налееиграча който е прибрал рециклажа.
Последна промяна от direktor на ср апр 11, 2007 5:26 pm, променено общо 1 път.
Сериен убиец !!!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”