[ Ядрен гъз ] sugarbaby vs [ Nosgoth ] lumpy

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Само по-внимателно,че ще се подхлъзна :) По-леко със сапуна-няхняхняхнях :) За нападателката браво,а за защитника това да му е за урок :) И спрете да се заяждате за дреболии...
Бррр...Цитат(Генералисимус)-Не гонете мухата да не изпуснете слона! :) -отнася се за пишещите :)
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
sifon
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 20, 2007 2:41 pm
Контакти:

Мнение от sifon »

Прекрасно! Нащо бейби отново показа, че за да къртиш мивки не е нужно да вдигаш 100 от лежанка, а е достатъчно да имаш подходящо хилти! Браво бебе.

Итаджиите на сапун!
:a055:
Последна промяна от sifon на ср апр 11, 2007 10:50 am, променено общо 1 път.
[b][color=#000000][u]misterya:[/u][/color][/b]
Sifon ти капаченце на всяко гърне, ти Сифон на всяка тоалетна ако обичаш спри да спамиш...
.......
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:46 pm
Контакти:

Мнение от ....... »

браво на sugarbaby-то,а относно за флота-аз на нейните точкиимах 2400 кръста на 10,ама аиде са,тя е права че не всичко допира до флота,има и др важни неща ;) .Ядрен Гъз кърти
Последна промяна от ....... на ср апр 11, 2007 11:25 am, променено общо 1 път.
If you want to be rich ,you gat to be a bitch
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

@sugar : няма от къде да знам , там не съм гледал кой е преди да се изтрие дали му е била главната или не :) ) Колкото до флотата ти , твоя си е ти се разпореждаш с нея и играеш както прецениш за добре :dizzy: просто се изказах че за 90к това е много малка флота , аз съм бил на ~150к само с меги и рецки :miner:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
msk94
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 27, 2007 10:03 pm
Контакти:

Мнение от msk94 »

Ах браво бейби добра битка си направила,ето че си е струвало когато се премести от Оста в Ядрен Гъз :)
[color=red]Нимуй ма гледай от та изплющя [/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”