Бррр...Цитат(Генералисимус)-Не гонете мухата да не изпуснете слона!
[ Ядрен гъз ] sugarbaby vs [ Nosgoth ] lumpy
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- Nicson The Fearless
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
- Контакти:
Само по-внимателно,че ще се подхлъзна
По-леко със сапуна-няхняхняхнях
За нападателката браво,а за защитника това да му е за урок
И спрете да се заяждате за дреболии...
-отнася се за пишещите 
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Прекрасно! Нащо бейби отново показа, че за да къртиш мивки не е нужно да вдигаш 100 от лежанка, а е достатъчно да имаш подходящо хилти! Браво бебе.
Итаджиите на сапун!

Итаджиите на сапун!
Последна промяна от sifon на ср апр 11, 2007 10:50 am, променено общо 1 път.
[b][color=#000000][u]misterya:[/u][/color][/b]
Sifon ти капаченце на всяко гърне, ти Сифон на всяка тоалетна ако обичаш спри да спамиш...
Sifon ти капаченце на всяко гърне, ти Сифон на всяка тоалетна ако обичаш спри да спамиш...
-
.......
- Редник (Private)
- Регистриран: пет фев 23, 2007 2:46 pm
- Контакти:
браво на sugarbaby-то,а относно за флота-аз на нейните точкиимах 2400 кръста на 10,ама аиде са,тя е права че не всичко допира до флота,има и др важни неща
.Ядрен Гъз кърти
Последна промяна от ....... на ср апр 11, 2007 11:25 am, променено общо 1 път.
If you want to be rich ,you gat to be a bitch
@sugar : няма от къде да знам , там не съм гледал кой е преди да се изтрие дали му е била главната или не
) Колкото до флотата ти , твоя си е ти се разпореждаш с нея и играеш както прецениш за добре
просто се изказах че за 90к това е много малка флота , аз съм бил на ~150к само с меги и рецки 
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]