Предложение относно шпионкте:

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
R2-D2
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 8:52 am
Контакти:

Мнение от R2-D2 »

И двете предложения са добри... има и трети вариант, шпионките въобще да не излизат в "преглед" ами да идват само съобщения за тях! :c022:
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Има хляб в идеята. Ще я препратя нагоре да видим дали е реализуемо технически.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Хубава идея НО свършенето е вече свършено , наказаните са наказани !
Искам да знам какво ще се случи за напред и какви норми трябва да се спазват , за да играя по неписаните правила или по така казаните неписани случей ? Утре ще бъде наказан някой заради пиратски ? Да се пренапишат ако трябва правилата :lol:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
kael
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 12, 2007 1:27 pm
Контакти:

Мнение от kael »

бах изгубена кауза :p140:
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Много добра идея. Защото пращането на много шпионки не би трябвало да се нарича флудене, наистина това да виждаш точно колко време остава на шпионката до твоята планета не е от никакво значение, нека просто да излиза в съобщенията за шпионаж.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
nicksi_bs
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 20, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от nicksi_bs »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Mar 31 2007, 02:59 AM)
Много добра идея. Защото пращането на много шпионки не би трябвало да се нарича флудене, наистина това да виждаш точно колко време остава на шпионката до твоята планета не е от никакво значение, нека просто да излиза в съобщенията за шпионаж.

Напротив има много голямо значение мога да ти кажа.Ами аз пък неискам противника да знае каква ми е армията.Дори и да е една част от армията ми пак може да се разбере горе доло каква е армията на противника от това кои кораби на кое ниво са.
gargaroblaster
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 03, 2007 9:31 pm
Контакти:

Мнение от gargaroblaster »

Според мен има доста голямо значение да се вижда времето за полет на шпионката до и от целта й но само от изпращача. Ако имам малко шпионки и/или малко възможни полети ще ми е необходима тази информация за да зная кога пак, ще мога да пусна следващ шпионски полет.
msk94
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 27, 2007 10:03 pm
Контакти:

Мнение от msk94 »

ми като цяло аз съм за 1вото предложение!
[color=red]Нимуй ма гледай от та изплющя [/color]
Jozy
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 25, 2007 3:16 pm
Контакти:

Мнение от Jozy »

Според мен трябва , когато някой ти е пратил шпионка да ти казва само, че е пратена ,но не от кой е пратена.
Отговори

Върни се в “Предложения”