Вечерен Бюлетин 10.04.07
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- Mor7aLSho7
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 9:38 am
- Контакти:
Администрацията на Булфлиит ни помоли да отправим едно предупреждение към нашите читатели.Бил е засечен индивид във Втора Вселена, който се опитва да налучква пароли.Предполага се, че едва ли ще си пробва късмета единствено там,а ще действа и в другите вселени.Всички, които ползват за парола ника си или някакви елементарни комбинации от рода на 111, 123, qwerty е желателно да ги сменят веднага, за да не реват после.
Ето няколко полезни съвета относно паролата ви:
* Трябва да съдържат поне 10 символа
* 40% от паролата да са цифри
* Може да е вашето ЕГН,номер на лична карта или друга информация, която знаете само вие
* Препоръчително е да е произволна комбинация
* Не я записвайте никъде и не я казвайте на никого!
Разбира се,ваше право е да измисляте паролата си и не е нужно да се съобразявате с нашите препоръки.
Запознаваме ви с denipop,Вселена 3
1. Как се казваш?
Деян Попдимитров
2. На колко си години и от къде си?
На 30 от Благоевград, но съм колонизирал в София.
3. С какво се занимаваш?
Архитект съм
4. С какви никове си сте се подвизавали в Булфлийт?
Само с denipop
5. Как разбрахте за Булфлийт?
Един приятел ми каза.
6. Защо, започнахте да играете Булфлийт?
Да си запълвам свободното време. А после се зарибих по играта.
7. Как съчетавате работата/учението с играта?
Не ми пречи. Не работя на работно време и дори по-скоро ми помага да се организирам и мотивирам да ставам рано, за да си посрещам сейва.
8. Какво ти даде и ти отне Булфлийт?
Ами даде ми начин да си попълвам свободното време и нови приятели. А засега нищо не ми е отнела играта.
9. Кой е първия съюз в който сте се подвизавали ? А сега в кой сте?
Винаги съм си имал собствен малък съюз на база приятелство, а не на силни/слаби съюзници. Първия беше GGBG, сега съм в Demi Gods.
10. Коя ви е най-запомнящата се битка в играта?
Ами нито си записвам битките нито ги помня. Всяка е запомняща се само докато дойде следващата.
11. Занулявали ли са ви досега?
Само първите 2-3седмици докато разбера що е то сейвън. След това не. Но това не се дължи само на това, че съм организиран и разполагам с много свободно време.
12. Кое е най-предното класиране, което сте достигнали до сега?
Ами този рунд стигнах до 10-15то, но ми стана скучно с малко мишени и си подарих аццто и рестартирах.
13. По избор
Иска ми се всички да възприемат БФ само като игра, а не като битка на живот и смърт и да се отнасят добронамерено към враговете си в играта. Наздраве.
Главен редактор: GeNeRaLiSiMuSАко искате и Вашата новина да намери място при нас, свържете се с новинарите!