PITBULLS(varkulak)vs(Земляните)XaKe3eP

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
terror_drone
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 21, 2006 3:58 pm
Контакти:

Мнение от terror_drone »

Абсолютно си сте прави... е как може да има тия проценти тва е за смях... :) Само така продължавай да дебнеш :c018: и ето на това му се вика много добро завръщане :oh_kotiooo: битката е адкси на печалбва :oh_kotiooo:
Не се страхувай да наравиш голяма крачка. Не можеш да прескочиш пропаст на два малки скока.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128534][/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=3109771][/url]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

chooko написа:Цитат(chooko @ Apr 10 2007, 04:56 PM)
ОмГ омГ голямо ОМГ за защитника ... а ве Вълчо я сподели къде ги намираш тез малоумници е :) се пак битката наистина е на голяма печалба :a055: хип хип Урааа :bravo: тряя да черпиш :)
прав си имаите предвид че преди 4 дена ме занулиха за първи път в кариерата ми
зарекох се да си го върна,и сега дърпам здраво,а след малко пускам да си правя и боините,за да търся спиидарчиичетата от CCCP казал ли съм че ше си го върна така е,а тоя землянин сутринта не влезе и си го ударих,влезна един час след битката,написах му саобщение да изкаже мнението си и почитта си към мен ама даже и саобщението си не прочете,явно го отказах от булфа :lol:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

сега сме се отпуснали с werty,прикааме си поскаипа и пием бирица :a055: наздраве

и почерпи се и ти :c022: с една доходна битка,специално за тебе ше потарса друга
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
werty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 15, 2007 10:31 pm
Контакти:

Мнение от werty »

Наздраве Владо само внимаваи с бирата че вече четри крака не са ти достатачни :lol:
Стига с купона даи да удариме по оште един тая вечер че да са ни доволни душиците
и подаи и на мене никои такав с 10% атака че да се радваме заедно
всъшност като гледам тея спидарчета виждам че тоя не си е направил труда да извати рецита(или незнае за какво служат...................................) :lol: :lol: :lol:
....
Потребителски аватар
wip
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 08, 2005 9:56 pm
Контакти:

Мнение от wip »

:a055: Браво, уцелил си кьоравото :k020: Доходна битка и доходна касичка :bravo:
vlge
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 18, 2007 9:34 pm
Контакти:

Мнение от vlge »

werty написа:QUOTE(werty @ Apr 10 2007, 06:29 PM)
Наздраве Владо само внимаваи с бирата че вече четри крака не са ти достатачни :lol:
Стига с купона даи да удариме по оште един тая вечер че да са ни доволни душиците
и подаи и на мене никои такав с 10% атака че да се радваме заедно
всъшност като гледам тея спидарчета виждам че тоя не си е направил труда да извати рецита(или незнае за какво служат...................................) :lol: :lol: :lol:
хахахахахахаха :wow: :oops:
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Хахаххахахах защитникът...просто не се нуждае от коментар...Такова ламе не бях виждал от 2 месеца... Имаше един,който за 1750 кръста имаше бонуси 90/75-беше в по-миналият рунд на първа вселена-просто ме разби тоя!!!
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Потребителски аватар
werty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 15, 2007 10:31 pm
Контакти:

Мнение от werty »

Nicson The Fearless написа:QUOTE(Nicson The Fearless @ Apr 10 2007, 08:30 PM)
Хахаххахахах защитникът...просто не се нуждае от коментар...Такова ламе не бях виждал от 2 месеца... Имаше един,който за 1750 кръста имаше бонуси 90/75-беше в по-миналият рунд на първа вселена-просто ме разби тоя!!!
Ха приятел почвам да се чудя дали този от парва и този професионалист са един и съшти играч
ништо чудно ако влезв ште го питам :lol: :lol: :lol:
Invisible написа:QUOTE(Invisible @ Apr 10 2007, 09:07 PM)
И голяма работа като са такива процентите, сега има един играч във 2-ра който видях, на над 25к точки е и процентите са 0/25 такаче невиждам нищо странно, не всеки е флийтър и не всеки бърза да вдига проценти, аз разбирам нападателя да е бил с тия проценти ама човека само се е защитавал, не е тръгнал да атакува с тях такаче нищо смешно иначе битката си е заслужавала :crazy_pilot:
Виж са инвинсибле този на 25к точки е с тея проценти заштото играе само на рецки и обира рециклажите така на него не му трябват проценти на атаката и заштитата :p140:
а тоя професионалист маи незнае за какво са рецките :a080:
....
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”