Дебна Gaahl от 2 седмици сигурно по-сериозно, но все не можех да му убия повече от няколко меги или 4-5 кръста излезнали от корабостроителницата ... И за празниците бях на село и пуснах мод ... естествено Gaahl тогава си е отдъхнал малко сигурно, но и сигурно има друго, за да си остави флотата за повече от 2 часа.
Та както и да е. Връщам се аз и излизам от мод ... поглеждам ... флотата ме чака! викам си няма да го побера тоя рециклаж ама бой пък квото стане и последва битката (за 14 мин бях там).
Зех си с моите кофички:
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
3390336 метал
89664 кристали
0 газ
На тези координати останаха:
0 метал
3300672 кристали
1695168 газ.
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
0 метал
1000000 кристали
0 газ
0 метал
2300672 кристали
1695168 газ.
От тук нататък помогна един добър играч.
Рециклаторите ни успешно достигнаха
целта си и успяха да натоварят:
0 метал
2300672 кристали
1695168 газ
0 метал
0 кристали
0 газ.
Мисля, че свърших добра работа ... за мен беше истиснко предизвикателство да дебна Gaahl, но той ме предизвика ... казаха ми, че няма да мога ОЩЕ ВЕДНЪЖ ... НЯМА НЕЗАНУЛЯЕМИ ИГРАЧИ ! ! !
П.П. Благодаря на тези, които си правят тръда да четат поста и на тези от тях, които ще отговорят. Радвам се, че отново съм в трибуната и то с подобаваща битка!
Gaahl
Последна промяна от Mo`Money на вт апр 10, 2007 7:34 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Хубава битка , добър защитник си имал и хубаво меленце се е получило
Gaahl кофти се е получило като имаш на предвид какъв съсед си имаш да оставиш корабите ей така просто
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]