[Robbers]The_Best vs [Нетрезвени]vageto

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Svarog
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 28, 2007 2:37 pm
Контакти:

Мнение от Svarog »

THE_BEST написа:QUOTE(THE_BEST @ Mar 26 2007, 08:01 PM)
жалко за останалата част от рециклажа ама Svarog я открадна тоя човек седи и през 2-3 секунди и цъка Полета за рециклиране незнам какво му прави толкова голям кеф ама както и да е айде нека се кефи човека :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot: ,ако не ми беше зелен да съм литнал към него

аз съм сигурен че той затва няма нито една качена битка в форума щото е слабак ае нека си цъка Полета за рециклиране и да си лети
Минути след като забравения рециклаж ненадейно изчезва първо бива обвинен за "кражбата" Batmana.
След като там удря на дърво, ме подхваща мен, с обвинения в кражба и със стилистично издържаната си чатърица. (няма да копирам негови постове за да не му се смеете)

Едно от нещата, които му написах беше:

"Не е кражба приятелю.
Ако не искаш да ти вземат от рециклажа имаш два варианта:
1. летиш умно - т.е. с достатъчно рецки (твои или чужди)
2. предупреждаваш голямите наоколо да не летят"

Последва отговор, че не бил ме видял. Мдаааа, толкова зелен съм му, че едва ли до края на рунда ще ме види в друг цвят. След това ми беше обяснено, че той всичко бил преценил и изчислил.

Мдааа, съгласен съм с него, а Вие?

п.с. поради липсата на достатъчно силни аргументи от негова страна и явното непознаване на Българските граматика и правопис, предпочетох да не връщам рециклажа, независимо от явно заявеното желание за което.
Последна промяна от Svarog на ср мар 28, 2007 3:10 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

Мисля , че ако не е предупредил не може да има претенции!
Последна промяна от StarFighter на ср мар 28, 2007 5:15 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
Taison
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет мар 02, 2007 8:58 pm
Контакти:

Мнение от Taison »

Ето такива битки, ми харесват най-много :c022:
Добра, умерене битка, с много печалба :bravo:
Всичко е на психологическа основа...
[img]http://interesen.net/images/fbfiles/images/3sw5209200yu.gif[/img]
Jones
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 26, 2007 12:40 pm
Контакти:

Мнение от Jones »

Значи, за мен Сварог е може би еди нот най-разбраните хора в БФ.. Лично на мен ми е връщал рециклаж, койдо си дигна съвсем честно и не можех да имам никакви претенции.. Това, че The_Best незнае как да си го поиска е отделен въпрос, но може би като порасне малко и му уври акъла ще се научи.. :c022:

и само да добава, че в началото на рунда не веднъж съм го атакувал... Човека си играе играта и гледа на никой да не пречи.. не е злопаметен.. като цяло.. Aко си негов приятел можеш само да спечелиш :)

иначе битката си е перфектна, както повечето на Best :)
Последна промяна от Jones на чет мар 29, 2007 6:54 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
Контакти:

Мнение от cejiuo »

те,свили му рециклажа обидило са детето....ши съ научиш има време,дотогава хиените ще ти ги взимат та да са научиш че атака без уговорени рециклети не се пуска :crazy_pilot:
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
msk94
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 27, 2007 10:03 pm
Контакти:

Мнение от msk94 »

Браво добра битка е станала :)
[color=red]Нимуй ма гледай от та изплющя [/color]
rally
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет авг 10, 2006 11:57 am
Контакти:

Мнение от rally »

Аз много рядко пиша из форума ,но такива глупости за пръв път виждам.

Така да кажа моито мнение по битката ,значи въпросния нападател явно си е мислел че неговия човек ще стигне по бързо от когото и да било и ще вземе рециклажа ,явно има по бързи от него.Дали Svarog или някои друг ще го земе преди вас/теб е едно и също.Аи оправданието от сорта на не го видях ми гледаи бе кои ти е виновен.Човека си е взел рециклажа и си го е усвоил,играта е базирана на тва нещо така че не мрънкаи,ти какво искаш да го удариш и реца да ти стои цял ден там и никои да не пипа щото е твои---,мисли малко,ако всеки почне да връща рециклажи едва ли някои ше мине 1млн.точки даже са много.Така че другия път като удриш мисли, а не обвиняваи другите!!!!!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”