Минути след като забравения рециклаж ненадейно изчезва първо бива обвинен за "кражбата" Batmana.THE_BEST написа:QUOTE(THE_BEST @ Mar 26 2007, 08:01 PM)
жалко за останалата част от рециклажа ама Svarog я открадна тоя човек седи и през 2-3 секунди и цъка Полета за рециклиране незнам какво му прави толкова голям кеф ама както и да е айде нека се кефи човека![]()
![]()
,ако не ми беше зелен да съм литнал към него
аз съм сигурен че той затва няма нито една качена битка в форума щото е слабак ае нека си цъка Полета за рециклиране и да си лети
След като там удря на дърво, ме подхваща мен, с обвинения в кражба и със стилистично издържаната си чатърица. (няма да копирам негови постове за да не му се смеете)
Едно от нещата, които му написах беше:
"Не е кражба приятелю.
Ако не искаш да ти вземат от рециклажа имаш два варианта:
1. летиш умно - т.е. с достатъчно рецки (твои или чужди)
2. предупреждаваш голямите наоколо да не летят"
Последва отговор, че не бил ме видял. Мдаааа, толкова зелен съм му, че едва ли до края на рунда ще ме види в друг цвят. След това ми беше обяснено, че той всичко бил преценил и изчислил.
Мдааа, съгласен съм с него, а Вие?
п.с. поради липсата на достатъчно силни аргументи от негова страна и явното непознаване на Българските граматика и правопис, предпочетох да не връщам рециклажа, независимо от явно заявеното желание за което.