[Криеница]MrMax vs [ТАРАЛЕЖИ]reeves

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

maui
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 08, 2006 9:53 pm
Контакти:

Мнение от maui »

Цитат от Мр.Мах

"Първо искам да кажа на всички играчи честит празник-Христос Воскресе,поради факта,че имам БАН във форума за доста дълго време,ще помоля да пуснете битката ми...
Днес,Великден,празнувах...изобщо не съм играл,и сега реших да проверя двете (и)-та до мен,дали не са изкопали малко ресурс,но уви не са...
Та до тях мернах един таралеж,не беше влизал от 4,30 следобяд и пуснах 2/3 сонди...видях над 3 милиона ресурс,но флота не...засилих 100-те танкера,с които разполагах и видях флотата му около 550 бойни и 240 рециклатора...
Обадих се на верните галактически другари от Бруталс,да помогнат,защото рециклажа щеше да е огромен,веднага отговориха и засилиха своите танкери...Но изведнъж някой грабна рециклаж-оказа се,че е ARABEL,попитах го дали той е взел тази част от боклука,и след моменталния отговор,той показа колко е честен,съвестен и доблестен играч,срещу много малък % ми върна всичко!
След 15 мин чакане,рефрешнах да видя дали не е онлайн,но какво да видя...беше посинял,гледам часа не е влезнал да си пусне мод...та вероятно празнува и е пуснал от разстояние...
Все пак не върнах и последва битката,с която аз направих този мой ден още по-забавен и пълноценен...
За него не знам,жалко само,че стана така,че го пребих на връх Великден,пожелавам му успех във и извън света на bulfleet!"

Ето я и самата битка!

:a055:
Според мен,този,който загине под ножа ми,трябва да ми припомни,че врага го е убил,а не аз.
Потребителски аватар
BacardiBreezer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет мар 30, 2007 12:50 pm
Контакти:

Мнение от BacardiBreezer »

въй въй въй днес тея скаути ги смятах и доcта се oчудих че ме бутати мен :S не поздравления на топаджията :D
Последна промяна от BacardiBreezer на нед апр 08, 2007 8:25 pm, променено общо 1 път.
Носим цайси проблем!?
[00:22:07] Vorhees каза: е**ам са ,знаеш че те обичам много
[02:03:48] Георги каза: важно е да си рокер и да ти смърди (тука аз цензурирам и няма да кажа патката ами оная работа :lol: )
ARABELL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб авг 19, 2006 8:46 pm
Контакти:

Мнение от ARABELL »

BacardiBreezer написа:Цитат(BacardiBreezer @ Apr 8 2007, 09:24 PM)
въй въй въй днес тея скаути ги смятах и доcта се oчудих че ме бутати мен :S не поздравления на топаджията :D

Браво за битката!Доста отдавна съм в играта и не вярвах ,че някой може да направи толкова скаути!браво за нестандартната игра!А за рециклажа...аз от рециклажи доста изкарвам,но като видях колко е голям ..разбрах за какво иде реч!Коректно беше да го върна!

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

0 метал
865800 кристали
2494200 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
952250 газ.
Klayton
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср юни 07, 2006 5:19 pm
Контакти:

Мнение от Klayton »

Браво - поздравления за мр макс .
Доста скаути.
единствено дбашлиев съм виждал с повече -мисля че бяха 30 к !
Продължавай такива хубави битки да правиш :) !
:a055:
crusader2000
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от crusader2000 »

Добра битка и перфектно зануляване. Когато играех доста дебнене падна с този Reeves... Все успяваше да се вдигне... :) Браво!
Fatal error: Smarty error: [in reloaded/header.tpl line 87]: syntax error: unclosed tag \{if} (opened line 87). (Smarty_Compiler.class.php, line 315) in /home/xssoft/vhosts/uni1.bulfleet.com/libs/Smarty.class.php on line 1084
reeves
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
Контакти:

Мнение от reeves »

Първо Христос Воскресе !
2-ро .. поздравления на Mr.Max ( до сега не съм виждал от него 1 сонда ..както и да е ) издебнал ме е човека браво ..
Причината да си ЗАЕ*А корабчетата беше:
3 дни бях на гости във Варна .. (всичко беше ок бях си онлайн по 12-13 часа на ден) .. днес реших да се завръщам към Добрич и си пуснах 1 кратък сейв.. 2-3 часа ( за половин - 1 час се изминава разстоянието Варна-Добрич) и си мислех всичко ще си е наред .. но уви .. изникнаха неочаквани ангажименти .. Към 21:00 се сетих че корабчетата са на произвола на съдбата (от 1 седмица, че ако не и повече, MARIELA ме дебна доста сериозно ... тея дни беше в мод и си викам кой ли ще се еб*ва точно сега ..)пуснах 1 смс за мод ... но явно съм закаснял .... (Извод : ОЧАКВАЙ НЕОЧАКВАНОТО ! )

Мислих тоя рунд да ми е последен( имах планове да пускам сателитчета =>гравитация =>диня .. ) .. ама ето че няма да пускам сателитчета :(

На всички много здраве и успехи в живота и в играта ..
Може би тва ми е последния пост... но не се знае .. хората казват че се отказвали по 15-16 пъти .. и пак са ОН-ЛАЙН :c022:

Fly safe !
Поздрави Reeves !
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
rosen_iliev
Редник (Private)
Регистриран: пет май 26, 2006 9:14 am
Контакти:

Мнение от rosen_iliev »

жалко за съотборника пожелавам му бързо въстановяване, и отново да исправи бодлите.... браво наистина перфектно зануляване успех и на двамата :c022:
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 03, 2007 11:01 am
Контакти:

Мнение от amigo »

Воистина Воскресе, поздравления за битката. :dizzy:
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

:bravo: Браво МрМакс, много добра битка..

Но много ме е яд за реевс, изглежда съм прокълнат, това е 4 човек до който колонизирам или колонизира до мен и е занулен. Няма хора вече с които да се дебна, всеки е в мод или си трие колонията като ида до него, така че мистър макс стига избива хората, остави малко и на нас. Скаутите направо са радост за окото :)
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
.......
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:46 pm
Контакти:

Мнение от ....... »

Дедеее от колко време не бях виждал толко много скаути,радват окото а и къртят бас ловя че са на 10-то :) Мах крътиш брато
If you want to be rich ,you gat to be a bitch
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”