Предложение:Нови кораб,вид полет и проучване

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
kefo
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 03, 2006 10:57 am
Контакти:

Мнение от kefo »

Бе дойде ми тука една идейка...ма нз дали ще ви хареса!...Бе дай да си я кажа пък квото ще да става!
И моля без тъпи шегички!!!!!!!!

Та идеята ми е следната:
Начи да има кораб Бомбандировач(ма то пък името вече е заето)....Значи корабът ще се казва примерно Снаряден кораб...или нз измилете вие име!
Та той ще може да се пуска само когато няма др кораби с него и ще е със специален полет...Целта му е да мине и да пусне няколко бомбички на защитника и да му убие някаква част от защитата без да е проведена битка.ОБАЧЕ,ако защитника има мн добре развито пручване Шпионаж(контра шпионски) той има шанс да предотврати атаката или да унищожи кораба преди да е пуснал снаряда.Или след това!Примерно кораба пуска снаряда обаче останалите защити го гръмват!

Примерни характеристики на кораба:
Изисквание:Лазерни системи(6 ниво);Йонни техники(6 ниво);Реактивни двигатели(4 ниво);Корабостроителница(8 ниво)
Атака(ще нанася щети):Вие решето колко така,че да не се нарушава баланса на играта
Структура:Малка!!!
Скорост:8500
Цена:
Метал:32000;Кристал:25000;Газ:9500

Или тука вече може да се приложи ново проучване: Контара шпионски технологий...от него ще зависи какъв шпионски доклад ще изкара атакуващия и дали ще ви пуснат(или ще му унищожи кораба) снаряд след горепредложената функция

Бе нз дали ще ви хареса ма кажете си мнението или добавете нещо...Просто си разъждавам на глас! ;)
И сори ако е пускано такова предложение!
Последна промяна от kefo на съб апр 07, 2007 4:13 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
GuessWH0
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 6:42 pm
Контакти:

Мнение от GuessWH0 »

kefo засяга една стара идея, която има възможност да се пусне, но бешерешено това да не стане - балистичните ракети. Вместо това променихме полевите изтребители, за да бъдат леко прецакани ПВО-генералите.
"I have seen what power does, and I have seen what power costs. The one is never equal to the other." G`Kar, Babylon 5
kefo
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kefo »

Ами виж сега...той няма структура защото не му трябва!Идеята е да не участва в битка...той е нещо като бомба!Минава един кораб и пуска бомба и убива процент от защитата или от корабите...А ако защитника е с голямо ниво на контра шпионски може да му унищожи кораба преди да е пуснал бомбата...(или да предотврати атаката!)

Схващате ли ми мисълта?
kefo
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kefo »

Офффф..добре не ми се спори с тебе!!!
Този кораб няма да участва в битките бе!(Освен ако не си го зарязал на планетата де...)

Това са просто примерно характеристики..казъл съм,че може да се променят за да не се наруши баланса на играта!!!
Самата идея Харесвали ви???
Последна промяна от kefo на съб апр 07, 2007 4:14 pm, променено общо 1 път.
kefo
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kefo »

Ако админите са видяли темата и не им е харесала да затрият темата ;)
Потребителски аватар
Jubei
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб мар 04, 2006 5:55 pm
Контакти:

Мнение от Jubei »

Тъкмо се чудех къде бях чел за подобни разрушители на защитата ,а то от O -g*me балистичните ракети били ...
Последна промяна от Jubei на съб апр 07, 2007 7:50 pm, променено общо 1 път.
[b][i]Когато вятър в нощите нахлува, струйва се дъждът. Когато дъжд пропива мрака нощен, сипва се снегът..."[/b][/i]
[b]Из "Диалог за нищетата" от Яманое Но Окура[/b]
kefo
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kefo »

Моля ви по темата!!! ;)

Ако админите са видели темата да я изтрият! ;)
Отговори

Върни се в “Предложения”