битката няма голяма предистория моя лидер даркматтер ми го каза този пи4 и аз без много да му мисля,помолих се сас Ники_вас да помогне сас рециклажа и тои веднага се отзова.след 4ас битката беше на лице ...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Носим цайси проблем!?
[00:22:07] Vorhees каза: е**ам са ,знаеш че те обичам много
[02:03:48] Георги каза: важно е да си рокер и да ти смърди (тука аз цензурирам и няма да кажа патката ами оная работа :lol: )
Хубава битка , още по-хубава когато ПСИХОвец седи като защитник
Браво ТЕТ
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Добре защо защооооооооооо
Цялата флота барабар със звездите ....съм премести там ( снощи изпуснах газта 400к газ ) за някви минути ( 1-2 мах ) защо го ударихте , исках да му счупа планетите 1во и след тва вие да си го пребиете
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Битката е отлична .
Доста силна флота от играча ТЕТ .
Пожелавам му да я използва добре + това приятно усвояване на рециклажа ..
Сигурно защитника не е правил сейв ,защото се е мислел за безсмъртен с тази защита