Едно предложение

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
alien_reg?
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 04, 2007 9:24 pm
Контакти:

Мнение от alien_reg? »

Може ли да подредите реда на messengerit-e в инфото така,както излизат в Галактика,защото се дразня,когато искам да напиша нещо там и то излиза в някякъв шашав ред.А и може ли и да добавите skype,защото съм сигурен,че много повече хора го предпочитат пред MSN,yahooo,AIM(което не съм го чувал???) и ICQ.
Последна промяна от alien_reg? на съб апр 07, 2007 8:27 pm, променено общо 1 път.
edit: kaos

Рекламата е забранена.
alien_reg?
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 04, 2007 9:24 pm
Контакти:

Мнение от alien_reg? »

Niki написа:QUOTE(Niki @ Apr 8 2007, 06:11 PM)
Не ти схващам идеята
Абе влез в Профил и напиши нещо на ICQ MSN AIM и Yahoo после отиди в галактика и виж че излизат в различен ред.Еми на мен не ми е удобно така.А другата да се добави Skype май е ясно.
edit: kaos

Рекламата е забранена.
Потребителски аватар
Jubei
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб мар 04, 2006 5:55 pm
Контакти:

Мнение от Jubei »

До колкото се сещам още от времето на моята игра беше така .Има ли накакво значение как са наредени ?
И аз си пишех други умотворения ама си ги нареждах правилно .
Идеята за скайп много ми допада .Даже и във форума няма да е лошо да има такава опция .
Последна промяна от Jubei на нед апр 08, 2007 6:59 pm, променено общо 1 път.
[b][i]Когато вятър в нощите нахлува, струйва се дъждът. Когато дъжд пропива мрака нощен, сипва се снегът..."[/b][/i]
[b]Из "Диалог за нищетата" от Яманое Но Окура[/b]
Отговори

Върни се в “Предложения”